FOXplay kitlenince 4N1K fanları kazan kaldırdı! FOXplay sınıfta kaldı

Dün akşam ilk bölümüyle FOXplay'de izleyicileriyle buluşan 4N1K Yeni Başlangıçlar, izleyenleri hüsrana uğrattı. Yen bölümü merak eden herkes FOXplay'e yüklenince site kitlendi. Hal böyle olunca tepkiler de çığ gibi büyüdü.

FOXplay kitlenince 4N1K fanları kazan kaldırdı! FOXplay sınıfta kaldı
Yayın Tarihi: 2.03.2019 15:38:00

Fox TV'nin çok sevilen gençlik dizisi 4N1K dijital dönüşüm geçirmiş ve yeni sezonunun 4N1K Yeni Başlangıçlar adıyla FOXplay'de yayınlanacağı açıklanmıştı. Neyse ki beklenen gün geldi, 4N1K Yeni Başlangıçlar ilk bölümüyle dün akşam FOXplay'de yayınlandı. Ama kimse bölümden bir şey anlamadı.

Çünkü 4N1K Yeni Başlangıçlar'ı merak eden herkes FOXplay'in sitesine yüklenince site kitlendi. Bir süre yayını durdurulan 4N1K Yeni Başlangıçlar iyileştirmeler bittiği gibi kaldığı yerden devam etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan FOXplay, sitenin yoğun ilgiden dolayı kitlendiğini dile getirdi. fakat bu 4N1K Yeni Başlangıçlar izlemek için bekleyen herkesi daha da kızdırdı.




Yaşanan bu aksaklığa çok sinirlenen 4N1K fanları adeta kazan kaldırdı. Bu durumu Fox TV'nin düşünmesi gerektiğini dile getiren izleyiciler, sosyal medyada FOXplay'e de 4N1K'nın bu yeni yayınlanma şekline de ateş püskürdü.

"Kanser olduk yahu!", "Puhu TV de dizi yayınlıyor hiç böyle bir şey olmuyor!", "Bu nasıl kötü bir alt yapı!", "Hevesim kaçtı açılmıyor!", "Bir dizi keyfimiz vardı onu da elimizden aldınız!" gibi yorumlar yapan izleyiciler FOXplay'in sınıfta kaldığını düşünüyor.

Fox TV ve FOXplay'in bu konuda neler yapacağını, 4N1K Yeni Başlangıçlar izleyicilerinin önümüzdeki bölümlerde de aynı sorunu yaşayıp yaşamayacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR