Frankie Istanbul Gururla Sunar: He, She, We

İstanbul’un cazibe merkezi Nişantaşı’ndaki şehir manzaralı terasında damaklarda iyi tat, masalarda hafızalarda kalıcı lezzet sunan Frankie İstanbul, eğlence kültürüne  şekil verdiği TEN GIN BAR’da yeni yıla özel lezzetler sunuyor.

Frankie Istanbul Gururla Sunar: He, She, We
Yayın Tarihi: 2.01.2018 12:34:00

Türkiye’nin ilk gerçek gin barı olma özelliği taşıyan ve manzarasıyla eşsiz gün batımlarını kucaklayan TEN GIN BAR, taze greyfurt ve papatya çayının dudaklarda uzun süre kendini hissettirdiği “HE”, orman meyvelerinin kuşburnu çayıyla buluştuğu “SHE” ve Bodrum Satsuma’sı ile salatalığın damaklarda aromatik tatlar bıraktığı “WE”  üçlemesiyle bu sene de misafirlerini mest edecek.



Şehrin eğlence durağı Frankie İstanbul, teras loungeında geçtiğimiz yıl hizmete açtığı ve Türkiye’nin ilk gin barı olma özelliği taşıyan Ten Gin Bar’da misafirlerini zengin menüsüyle mest etmeye devam ediyor.


Frankie İstanbul, tamamı ödüllü ve ev yapımı artizan toniklerle hazırlanan özel cin&tonik karışımlarından, yöresine özgü özellikleriyle coğrafi işaretli ürün olan malzemelerle hazırlanan ve dönemsel olarak sık sık değişen kokteyllere kadar zengin tatlar sunuyor. 

Satışı olan tüm gin markalarını tek çatı altında Ten Gin Bar’da toplayan Frankie İstanbul, gece hayatını seven herkesi “HE”, “SHE”, “WE “ ile selamlıyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR