Galatasaray Antalyaspor maçını izle Bein Sports 1 Canlı maç izle

Galatasaray Antalyaspor maçını izle. Galatasaray Antalyaspor Bein Sports 1 maç izle. Galatasaray Antalyaspor canlı maç izle. Galatasaray Antalyaspor Bein Sports 1 ekranlarında yayınlanacak. Donmadan Galatasaray Antalyaspor maçını izle. Galatasaray Antalyaspor şifersiz maç izle. Galatasaray

Galatasaray Antalyaspor maçını izle Bein Sports 1 Canlı maç izle
Yayın Tarihi: 28.12.2019 18:55:00

Galatasaray Antalyaspor maçını izle. Galatasaray Antalyaspor Bein Sports 1 maç izle. Galatasaray Antalyaspor canlı maç izle. Galatasaray Antalyaspor Bein Sports 1 ekranlarında yayınlanacak. Donmadan Galatasaray Antalyaspor maçını izle. Galatasaray Antalyaspor şifersiz maç izle. Galatasaray Antalyaspor canlı maç izle. 

Galatasaray Antalyaspor maçını izle Bein Sports 1 maç izle!

Galatasaray Antalyaspor canlı maç izle! Galatasaray Antalyaspor Bein Sports 1 maç izle. Galatasaray Antalyaspor canlı izle. Galatasaray Antalyaspor Bein Sports maç izle. Kesintisiz Galatasaray Antalyaspor maç izle. Galatasaray Antalyaspor canlı maç yayını. Şifresiz Galatasaray Antalyaspor maçı izle! 

Galatasaray Antalyaspor şifresiz mi yayınlanacak!

Galatasaray Antalyaspor maçı şifresiz mi yayınlanacak! Galatasaray Antalyaspor Digitürk hediyesi olarak 2020 kadar ücretsiz. Ancak Galatasaray Antalyaspor maçı için Digitürk cihazı evinizde olması lazım. Galatasaray Antalyaspor maç izle yayını sizlerle! 

Muslera, Seri, Falcao, Donk, Ömer, Mariano, Marcao, Taylan, Nagatomo, Feghouli, Lemina

Spor Toto Süper Lig'de Fatih Terim yönetiminde Galatasaray, Stjepan Tomas yönetiminde Antalyaspor'u Türk Telekom Stadyumunda oynayacak. Abdülkadir Bitigen, Volkan Ahmet Narinç ve Hakan Yemişken yöneteceği Galatasaray Antalyaspor maçı 20:00'de başlayacak ve Bein Sports ekranlarında yayınlanacak. 


Ligde rakipleri Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir kazanmasıyla zirveyle en az 10 puan geride düşen Galatasaray'ın kazanmaktan başka çaresi yok. 14 puanla 16. sırada yer alan Antalyaspor puana ihtiyacı var. Bu sebeple nefesleri kesecek maç başlıyor.

Babel ve Belhanda neden yok?

Galatasaray Antalyaspor maçında Babel ve Belhanda yok. Babel ve Belhanda sakatlığı olmaması sebebiyle Fatih Terim kararıyla yedekler arasında. onlar gibi selçuk İnan'da maçta yok. Selçuk yerine Taylan Antalyalı ilk onbire geri döndü.

Seri ve Lemina dönüyor!

Geri dönecekleri söylenen Seri ve Lemina dönüyor. Lemina ve Seri kadroda yer almıyor. Sarı kırmızılı ekipte ilk defa Taylan, Seri ve Lemina yan yana oynayacak. Galatasaray Antalyaspor maçı nefesleri kesecek. 

Emre Mor yedek!

Galatasaray'da Emre Mor yedekler arasında. Emre mor gibi, Belhanda, Babel ve Selçuk yedekler arasında yer alıyor. Zorlu maçta ikinci yarı Galatasaray'ın eli kuvvetli olarak geliyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR