Galatasaray-Club Brugge Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda saat kaçta?

Heyecanla beklenen Galatasaray-Club Brugge, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Galatasaray Belçikalı rakibi Club Brugge'a konuk olacak. Renklerine de Falcao'yu da katan Galatasaray-Club Brugge Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray-Club Brugge Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda saat kaçta?
Yayın Tarihi: 18.09.2019 10:23:00

Galatasaray-Club Brugge Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda saat kaçta? her yerde aranıyor. Club Brugge- Galatasaray karşılaşmasına saatler kaldı. Dün akşam düzenlenen basın toplantısında Sarı Kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim, ligde oynadıkları 4 haftadan mutlu olmadığını ancak Club Brugge karşısında iyi bir oyunla kazanmak istediklerini söyledi. Avrupa kupalarındaki tecrübesiyle dikkat çekiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında bu akşam Belçika'nın Club Brugge ekibiyle deplasmanda mücadele edecek Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, Avrupa Kupaları'nda 72. maçına çıkacak. 

Başarılı Teknik Adam, Falcao'nun karakteriyle takıma kendini sevdirdiğini de sözlerine ekledi. A Grubu için de açıklama yapan Terim, Paris Saint Germain ve Real Madrid'in eski formunda olmadığını bunun sevindirici bir haber olduğunu da söyledi.

CLUB BRUGGE-GALATASARAY MAÇI BU AKŞAM HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Galatasaray-Club Brugge maçı bu akşam saat 19:55'te başlayacak. Şampiyonlar Ligi maçı beIN SPORTS 1 ekranından naklen yayınlanacak. Yani maçı izlemek için Digiturk üyesi olmanız gerekiyor. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR