Galatasaray Danny Welbeck'i transfer etti! Danny Welbeck Cimbomda!

Galatasaray, Diagne'nin takımdan ayrılacak olmasının ardından Arsenal'in yedek forveti Danny Welbeck'i transfer etti! Danny Welbeck Galatasaray ile sözleşme imzalamaya çok yakın!

Galatasaray Danny Welbeck'i transfer etti! Danny Welbeck Cimbomda!
Yayın Tarihi: 17.06.2019 14:30:00

Forvet oyuncuları Mitroglu ile yollarını ayıran ve Mbaye Digne'yi de Çin veya Suudi Arabistan kulüplerine satacak olan Cimbom, forvet arayışlarını yoğunlaştırdı! Galatasaray, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir forvet oyuncusu için girişimlerini hızlandırmıştı ve son dakika haberine göre Arsenal'in yedek forveti Danny Welbeck Galatasaray'a transfer oldu!

28 yaşındaki İngiliz forvet Danny Welbeck'in ismi daha önce de Galatasaray ile birçok kez anılmıştı. Galatasaray'ın uzun süredir gündeminde yer alan Welbeck, İngiliz devi Arsenal'de Lacazette ve Aubemeyang'ın as forvet olmalarından dolayı yeterince forma şansı bulamıyordu. Galatasaray'ın gelecek sezon şampiyonlar liginde yer alacak olması da Welbeck'in ilgisini çekiyor.


DANNY WELBECK GALATASARAY'DA! WELBECK'E 3 YILLIK SÖZLEŞME

Abdürrahim Albayrak, Danny Welbeck'in transferini tamamlamak için Londra'da bulunuyor. Galatasaray, Danny Welbeck'e yıllık 2,8 milyon euro garanti ücret ve 1,5 milyon euro da imza parası önerdi. Welbeck'in yıllık 3,5 milyon euro ve 3 milyon euro imza parası istediği öne sürüldü. Pazarlıklar sürüyor.

Kariyerinde 311 maçta 70 gol 40 asistlik performans gösteren Danny Welbeck, Galatasaray'ın yeni forveti olmaya çok yakın! Diagne'nin yerini Welbeck ile doldurmak isteyen Cimbom, pazarlıklarını tamamlayıp kısa sürede Welbeck'i açıklamak istiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR