Galatasaray Martin Linnes'i A2 Takıma gönderecek! Sözleşmesi Donduruluyor

Transferin son gününde Lemina, Andone, Taylan Antalyalı ve Falcao gibi yıldızlara imza attıran Galatasaray, yabancı kontenjanı nedeniyle Norveçli oyuncu Martin Linnes'in sözleşmesini donduruyor! Linnes A2 takımda antrenmanlarına devam edecek! Linnes'te son durum...

Galatasaray Martin Linnes'i A2 Takıma gönderecek! Sözleşmesi Donduruluyor
Yayın Tarihi: 3.09.2019 12:56:00

Transferin son gününde, Lemina, Andone ve Falcao ile Taylan Antalyalı'yı kadroya katan Galatasaray, yabancı kontenjanını aştı! 16 yabancı futbolcuyu kadrosunda barındıran Galatasaray, Norveçli sağ bek Martin Linnes'ten vazgeçti! Linnes, transferin son gününde takımda kaldı ancak sözleşmesi dondurulacak!

Transferin son gününde art arda KAP bildirimleriyle taraftarını coşturan Galatasaray, bir çok yıldızı kadrosuna katmayı başarsa da elindeki yıldızı Martin Linnes'ten feragat etmek zorunda kaldı. Martin Linnes, yeni sezonda A2 takımla çalışmalar yapacak ve sözleşmesi dondurulacak. 

Galatasaray Kasımpaşa'yla Anlaşamadı Linnes Kaldı

Kasımpaşa'ya kiralık gitmesi gündemde olan Martin Linnes, Galatasaray ile Kasımpaşa anlaşamayınca takımda kaldı. A2 takıma gönderilen Martin Linnes'in sözleşmesi dondurulacak ancak yıldız oyuncu Galatasaray'da 1.4 milyon euro kazanmaya devam edecek. Linnes'in ara transfer döneminde Süper Lig'den başka bir ekibe kiralanması bekleniyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR