Galatasaray Selçuk İnan ile 1 Yıl Sözleşme Uzattı! Selçuk İnan ne kadar kazanacak Kap Açıklaması

Galatasaray, sözleşmesi sona eren kaptanı Selçuk İnan ile sözleşme uzattı! Fatih Terim'in de isteğiyle Galatasaray, Selçuk İnan ile 1 yıl daha sözleşme imzaladı. Selçuk İnan yıllık ücretinde büyük indirime gitti.

Galatasaray Selçuk İnan ile 1 Yıl Sözleşme Uzattı! Selçuk İnan ne kadar kazanacak Kap Açıklaması
Yayın Tarihi: 6.07.2019 16:49:00

Galatasaray'da uzun yıllardır forma giyen ve yıllık 2 milyon 750 bin euro kazanan Selçuk İnan, tatil dönüşü sözleşme uzatıyor! Yeni sezon öncesi tatilde olan ve yazın tadını çıkaran 33 yaşındaki Selçuk İnan, tatil dönüşü Galatasaray ile sözleşme uzatıyor. 

Kısa bir süre önce Selçuk İnan'ın takımdan ayrılacağı, Galatasaray'ın yeni teklifini beğenmediği ve başka bir takımda futbol kariyerini sonlandıracağı iddia edilmişti. Ancak işin aslı başka çıktı. Selçuk İnan, futbol kariyerini Galatasaray'da noktalayacak. Selçuk İnan'a TL üzerinden, 600 bin euro'luk teklif sunulmuştu. Selçuk İnan teklifi kabul etti ve 600 bin euroya bir yıl daha Galatasaray forması giyecek.

GALATASARAY SELÇUK İNAN KAP AÇIKLAMASI YOLDA 

Tatil dönüşü, takımın yeni yaz kampına da davet edilen Selçuk İnan, resmi sözleşmeyi yakın zamanda imzalayacak. Galatasaray'ın Selçuk İnan'ın yeni sözleşmesini kısa sürede Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirmesi bekleniyor. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR