Game Of Thrones 2019

Game of Thrones fanlarının da bildiği üzere "Winter is here".. Peki dizinin son sezonunda bizleri neler bekliyor?

Game Of Thrones 2019
Yayın Tarihi: 7.12.2018 14:15:00



Game of Thrones'un sonu hızla yaklaşırken, HBO dizinin son sezonunun ilk teaser'ını perşembe günü yayınladı. Teaser'da gördüğünüz üzere buzlar Westeros'u kaplıyor, bu da White Walkerların duvarın ötesine yavaşça ilerlemesini temsil ediyor. Stark hanesinin Kurt sembolünün, Targaryen hanesinin sembolü olan Ejderha ile birlikte yavaşça buzla kaplandığını görüyoruz. Güneyden ateşin yükseldiğini, hızlıca Lannister hanesinin sembolü olan Aslanı sarmaladığını görüyoruz. Ateş ve Buz'un birbiriyle çarpıştığı sahneden bu sezonun destansı bir sezon olacağını rahatlıkla anlayabiliriz. 




6 bölümden oluşan dizinin son sezonu, White Walkerların yaşayanlarla olan savaşı 7. sezonda kaldığı yerden devam edecek. Night King'i canlandıran Vladimir Furdik, "Son sezonun üçüncü kısmında, yapımcıların televizyon tarihinde var olmuş en büyük savaş sahnesini oluşturduğunu göreceksiniz." diyor. "Bölümün tamamı neredeyse sadece savaştan oluşacak ve yaklaşık 1 saat sürecek." diye ekliyor.



Jon Snow ve Daenerys Targaryen arasında, aralarında akrabalık ilişkisi olduğunu bilmedikleri romantik bir ilişki yaşanacak. 7.sezonun sonunda izleyiciler Jon Snow'un aslında Rhaegar Targaryen ile gizlice evli olan, Ned Stark'ın kız kardeşi Lyanna Stark'ın oğlu olduğunu öğrendi. Yani Daenerys'in büyük abisi. Bu da Daenerys'i Jon'un halası yapıyor. 




Sansa'yı Arya'ya karşı manipüle etmeye çalışan Little Finger ise Sansa tarafından verilen emirle öldürtülmüştü. 



Tyrion ise Jon, Daenerys, Cersei ve Westeros'un geleceği ile ilgili baya endişeliydi.



Ve Cersei hamile.



Game of Thrones 8. sezonunun Nisan 2019'da çıkacağı bilgisi verildi fakat resmi tarihi ile ilgili henüz bir bilgi yok.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR