Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm izle yayınlandı Digitürk yayını

Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm izle. Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm izle Digitürk yayınlandı. Digitürk Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm izle yayını kısa sürede rekor kırdı.

Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm izle yayınlandı Digitürk yayını
Yayın Tarihi: 29.04.2019 13:46:00

Dünya üzerinde milyonlarca izleyicisi bulunan efsanevi dizi Game Of Thrones'un 8. sezon 3. bölümü yayınlandı! Game Of Thrones'un merakla beklenen 8. sezon 3. bölümü izle. Game Of Thrones 8. sezon 3. bölümünde neler oldu, kimler öldü, ne zaman izlenebilecek? Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm izlemek için ne yapılabilir? Game Of Thrones tutkunlarının merakla beklediği 8. sezon 3. bölüm Türkiye'de ne zaman izlenebilecek? Dizinin yeni bölümünde neler yaşandı? Sizler için araştırdık...

Game Of Thrones'un yeni sezon (8.sezon) yeni bölümü (3.bölüm) heyecanla bekleniyor! Milyonlarca izleyicisi ve tutkunu bulunan efsanevi dizi Game Of Thrones'un 8. sezon 3. bölümünde neler yaşandı, kimler öldü? Soruları cevabını arıyor. Türkiye'de de binlerce izleyicisinin bulunduğu Game Of Thrones dizisi Türkiye'de ne zaman izlenebilecek, nereden izlenebilecek? Bu soruların cevabını yazımızın devamında bulabileceksiniz.

GAME OF THRONES 8. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN İZLENEBİLECEK?


Game Of Thrones'un 8. sezon 3. bölümü ABD ile aynı anda Türkiye'de de vizyona girecek! GoT 8. Sezon 3. bölümü Digiturk platformu üzerinden 28 Nisan'ı 29'Nisan Pazartesi'ye bağlayan gece saat 04.00 itibariyle yayında olacak. Digiturk aboneliği bulunanlar Game Of Thrones 8. sezon 3. bölümü izleme şansını yakalayacak. Öte yandan aboneliği bulunmayanlar bir süre daha bekleyip internet üzerindeki değişik platformlardan, sitelerden Got 8. Sezon 3. bölümünü izleme şansı yakalayabilecek. 

GAME OF THRONES 8. SEZON 3. BÖLÜMDE KİMLER ÖLDÜ?

Brinne Of Tarth
Davos Seaworth
Theon Greyjoy
Jorah Mormont
Beric Dondarrion
Eddison Tollett
Podrick Payne
Gendry
Varys
Gilly
Missandei
Rhegal Dany

Game Of Thrones'un 8. sezon 3. bölümü yine heyecan dolu sahneler içeriyor! Game Of Thrones'un yeni bölümü de izleyicileri adeta ekrana kilitledi. Yukarıdaki karakterler yeni bölümde öldüler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR