Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm yayınlandı mı? Digitürk HBO saat kaçta?

Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm yayınlandı mı? Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm izle. Ülkede rekorlar kıran yabancı dizi Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm nasıl izlenir. Donmadan Game Of Thrones son bölüm izle.

Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm yayınlandı mı? Digitürk HBO saat kaçta?
Yayın Tarihi: 26.04.2019 20:15:00

Dünyanın en çok izlenen dizileri arasında yer alan Game Of Thrones, yeni sezona da bomba gibi girdi! Milyonlarca izleyicisinin merakla beklediği Game Of Thrones 8. sezon 3. bölümü için tarih belli oldu! Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüö ne zaman yayınlanacak, saat kaçta yayınlanacak? Game Of Thrones 8. sezon 3. bölümüyle ilgili detaylar belli oldu, biz de bu yazımızda GoT'un yeni bölümünü sizler için derledik...

Dünya üzerinde milyonlarca tutkunu ve izleyicisi olan Game Of Thrones'un 8. sezon 3. bölümü de şimdiden heyecan yarattı! Dizinin 8. sezonu fırtına gibi bir başlangıç yapmış, izleyiciler heyecanlı bekleyişlerini sürdürmeye devam etmişti. Game Of Thrones 8. sezon 3. bölümü de izleyicilerin merakını celbetti. Game Of Thrones 8. sezon 3. bölümü ne zaman yayınlanacak, saat kaçta yayınlanacak, nereden izlenebilir? Soruları GoT tutkunları tarafından araştırılmaya başlandı.


GAME OF THRONES 8. SEZON 3. BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK? DETAYLARI...

Game Of Thrones 8. sezon 3. bölüm tarihi belli oldu! GoT tutkunlarının merakla beklediği 8. sezon 3. bölüm, 28 Nisan'ı 29 Nisan'a bağlayan gece yarısı saat 04.00'da (Türkiye saati ile) yayınlanacak. 8. sezon 3. bölümü tam 1 saat 22 dakika uzunluğunda olacak. Game Of Thrones tutkunları 8. sezon 3. bölümde yine heyecanlı sahnelerle coşacak. Peki GoT 8. Sezon 3. bölümü nasıl izlenecek? 

Yapılan açıklamaya göre ABD yayıncısı HBO; GoT Türkiye'de 8. sezon 3. bölümün ABD'de yayınlanmasının ardından 24 saat geçmeden Digiturk'ten Altyazılı olarak yayınlanacağını belirtti. Türk izleyiciler GoT 8. Sezon 3. bölümüne kısa sürede erişim sağlayabilecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR