Garanti Bankası Bayram kredisi 2019 Kurban bayramı uygun kredi

Garanti BBVA bankası Kurban Bayramı'nda vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını karşılayacak Bayram kredisi fırsatlarını sundu. Garanti Bankası'ndan bayrama özel ihtiyaç kredisi paketleri... Düşük faiz ve uygun vade seçenekleriyle 50 bin TL'ye kadar ihtiyaç krediniz Garanti'den. Detaylar haberimizde.

Garanti Bankası Bayram kredisi 2019 Kurban bayramı uygun kredi
Yayın Tarihi: 6.08.2019 12:57:00

Garanti Bankası (Garanti BBVA), 2019 Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, Bayrama özel ihtiyaç kredilerini sundu. Bayram kredisi olarak sunulan Garanti ihtiyaç kredileri ile, memur, esnaf, emekli ve her kesimden vatandaş, artan nakit ihtiyacını kolaylıkla karşılayacak. 60 aya varan vade seçenekleriyle Garanti bayram kredileri şu aralar sıklıkla tercih ediliyor.

Garanti BBVA'dan yapılan açıklamada, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların alışveriş ihtiyaçlarını karşılamak, her türlü masraflarına ortak olmak için 16 Ağustos 2019 tarihine dek sürecek kampanyalı bayram kredileri ile müşterilerimizi bekliyoruz denildi. 


GARANTİ BANKASI BAYRAM KREDİSİ FAİZ VE VADE SEÇENEKLERİ 

Garanti Bankası, KUrban Bayramı'nda müşterilerine 60 aya varan vade seçenekleriyle Bayram kredisi sunuyor! Müşterinin Garanti Bankası verilerindeki pozisyonuna göre %1,79 ile %2,17 arasında faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisine ulaşabildiği Garanti BBVA'da, yılık toplam maliyet oranı %29,3865. Öte yandan 60 ay vade seçeneğiyle alınan 50 bin TL'lik bayram kredisinde faiz oranı %1,79 seviyesinde. Sigorta ve vergiler dahil toplam aylık ücret ise 837,50 TL oluyor.

Garanti Bankası'ndan 2019 Kurban Bayramı'na özel bayram kredisi avantajları, 16 Ağustos 2019 tarihine dek sürecek. Bu süreçte, bankaya gitmeden, Garanti BBVA'nın resmi internet sitesine giriş yapıp İhtiyaç - Bayram kredisi başvuru formunu doldurarak kredinizi çekebilirsiniz.

 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR