Garanti Bankasından Ev Almak İsteyen Vatandaşlara Müjde

Garanti Bankası ev almak isteyen vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Garantili olmak sizi ev sahibi yapacak! Garanti bankası ev almak isteyen vatandaşların yüzünü güldürüyor. Vatandaşlarımız tarafından özellikle korona virüsün gelmesiyle birlikte ev alma ihtiyacı da arttı. Vatandaşlarımız kendilerini

Garanti Bankasından Ev Almak İsteyen Vatandaşlara Müjde
Yayın Tarihi: 18.10.2020 15:14:00

Garanti Bankası ev almak isteyen vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Garantili olmak sizi ev sahibi yapacak! Garanti bankası ev almak isteyen vatandaşların yüzünü güldürüyor. Vatandaşlarımız tarafından özellikle korona virüsün gelmesiyle birlikte ev alma ihtiyacı da arttı. Vatandaşlarımız kendilerini güvence altına almacıyla yatırımlarını eve yapmak istiyorlar. Vatandaşlarımız tarafından yapılacak olan konut alımları için Garanti Bakası Konut Kredisi veriyor. Garanti Bankası konut kredisinden kimler yararlanabilecek? Garanti Bankası konut kredisinden yararlanmak için şartlar nelerdir? Gibi pek çok soru vatandaşlarımız tarafından oldukça merak edilmektedir.

Vatandaşlarımız korona virüsün getirdiği olumsuz etkilerden oldukça etkilendiler. Vatandaşlarımız tarafından birikim yapmak ve yaptıkları birikimleri doğru değerlendirebilmek amacıyla vatandaşlarımız ev almak istiyor. Bu durumun farkında olan Garanti Bankası da kredi faiz oranlarının yükselmeye başladığı zamanlarda kendi müşterilerine konut kredisi ayrıcalığı sunuyor. Vatandaşlarımız tarafından yapılacak olan kredi başvuruları ve şartları oldukça merak ediliyor. Merak eden vatandaşlarımız için haber kaynağımızda detayları paylaştık.

Garanti müşterisi olanlar ev sahibi oluyor!


Garanti Bankası vatandaşlarımız tarafından en çok tercih edilen en güvenilir bankalardan bir tanesidir. Vatandaşlarımız tarafından yapılacak başvurular başladı. Vatandaşlarımıza Garanti Bankasından 110 bin TL tutarlarına kadar konut kredisi 0,88 faiz oranları ile sunuluyor. Sadece kendi müşterilerine bu imkânları sağlayan Garanti Bankası bunun yanında vatandaşlara kolay ödeme seçenekleri de sunuyor.

Konut kredisinin şartları nelerdir?

Vatandaşlarımız ev sahibi olmak istiyorlar. Özellikle korona virüsle birlikte kendilerini garanti altına almak isteyen vatandaşlarımız tarafından ev almak artık bir gereklilik olarak görülmüştür. Bununla birlikte vatandaşlarımız yükselen kredi fırsatlarının düşmesini beklerken Garanti Bankası müşterilerinin yüzünü güldüren haber geldi. Eğer ev kredilerinden yararlanmak istiyorsanız ve Garanti Bankası müşterisi iseniz Kimlik Belgenizle birlikte en yakın Garanti Bankasını ziyaret ederek ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz. Kendinize ait ödeme ve taksitlendirme seçenekleri olan kredi fırsatından yararlanmak için sizler de acele edin




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR