Garry Rodrigues Fenerbahçe'de İstanbul’da son dakika

Garry Rodrigues Fenerbahçe'de! Fenerbahçe Al İttihad'dan Garry Rodrigues'i kiraladı. Garry Rodrigues Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a geliyor. Rodrigues Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacak.

Garry Rodrigues Fenerbahçe'de İstanbul’da son dakika
Yayın Tarihi: 12.07.2019 00:20:00

Galatasaray'ın eski oyuncusu, Arabistan ligi ekiplerinden Al-İttihad'da forma giyen Garry Rodrigues, Fenerbahçe'ye transfer oldu! Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a gelen 28 yaşındaki kanat oyuncusu apar topar otele geçti. Garry Rodrigues'in Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Galatasaray'ın resmi teklif yapmadığı Garry Rodrigues, kabus gibi geçen Arabistan'daki sezonun ardından tekrar Türkiye'ye gelmek için harekete geçmişti. Transferde hızlı davranan Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski yıldızını 2 yıllığına kiraladı. Garry Rodrigues 2 sezon boyunca Fenerbahçe forması giyecek! 

GARRY RODRİGUES FENERBAHÇE İÇİN İSTANBUL'DA 

Garry Rodrigues'in sağlık kontrollerinden geçip resmi sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldiği öğrenildi. Son dakika bir aksilik çıkmazsa Garry Rodrigues artık Fenerbahçe ile sözleşme imzalıyor. Ersun Yanal'da Garry Rodrigues'i çok istiyordu artık transfer bitme noktasına geldi. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR