Garry Rodrigues Fenerbahçe'ye mi Transfer oluyor Fenerbahçe Garry Rodrigues'i İstiyor!

Garry Rodrigues Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? 28 yaşındaki kanat oyuncusu Suudi Arabistan macerasının ardından Türkiye'ye dönüyor! Galatasaray'a mı Fenerbahçe'ye mi?

Garry Rodrigues Fenerbahçe'ye mi Transfer oluyor Fenerbahçe Garry Rodrigues'i İstiyor!
Yayın Tarihi: 25.06.2019 23:06:00

Galatasaray'dan Suudi Arabistan'a transfer olan ve kabus gibi bir sezon geçiren Garry Rodrigues, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Fenerbahçe Garry Rodrigues transferi için harekete geçti! Galatasaray'da muhteşem bir sezon geçirip ardından da Suudi Arabistan'a transfer olan Garry Rodrigues, Fenerbahçe forması giymeye çok yakın!

Yeşilburun Adalı yıldız kanat oyuncusu Garry Rodrigues, Türkiye'ye dönmek istiyor! Fenerbahçe'de yeni sezonda elini çabuk tutup şampiyon olacak bir kadro için Garry Rodrigues'i kadroda tutmak istiyor. 28 yaşındaki kanat oyuncusu, hızı, sürati ve çabukluğuyla övgü topladığı Galatasaray'daki sezonunda gol ve asistleriyle şampiyonluğun mimarlarından biri olmuştu.

GALATASARAY'IN ESKİ YILDIZI RODRİGUES FENERBAHÇE YOLUNDA!


28 yaşındaki Garry Rodrigues için Galatasaray ve Fenerbahçe transfer savaşı veriyor! Elini çabuk tutan Fenerbahçe, kariyerinde 281 maça çıkıp 61 gol 51 asist performansı gösteren 28 yaşındaki Yeşilburun Adalı kanat oyuncusu Garry Rodrigues'in menajeriyle iletişime geçti! 

Galatasaray'da Fatih Terim'de eski öğrencisi Garry Rodrigues'in takıma geri dönmesine sıcak bakıyor. Ancak Fenerbahçe daha hızlı davranarak Rodrigues'e yıllık 2,5 milyon euro garanti ücret önerdi. Galatasaray'dan daha yüksek bir teklifle Rodrigues'in kapısını çalan Fenerbahçe, transferi bitirmek istiyor.

Rodrigues, Arabistan Liginde bekleneni verememiş ve ilk maçında kırmızı kart görerek sezona rüya gibi başlamıştı. Yeteneklerini Suudi Arabistan'da sergileyemeyen yıldız kanat oyuncusu, tekrar kariyerine Türkiye Süper Lig'de devam etmek istiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR