Gel Konuşalım Hakan Ural neden yok? Yerine kim geldi? Cengiz Semercioğlu kaç yaşında

Tv8 ekranlarının çok sevilen magazin programı Gel Konuşalım hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Fakat programda geçen haftadan beri büyük değişiklikler yaşanıyor çünkü 4 yıldır sunucu koltuğunda oturan Hakan Ural ayrıldı ve yerine dün itibariyle Cengiz Semercioğlu geldi.

Gel Konuşalım Hakan Ural neden yok? Yerine kim geldi? Cengiz Semercioğlu kaç yaşında
Yayın Tarihi: 1.10.2019 10:01:00

Gel Konuşalım Hakan Ural neden yok? Yerine kim geldi? Cengiz Semercioğlu kimdir? her yerde aranıyor. Tv8'in çok sevilen magazin programı Gel Konuşalım'da büyük bir değişiklik yaşandı. Geçtiğimiz perşembe 4 yıldır oturduğu sunucu koltuğuna veda eden Hakan Ural, başka bir kanalda yeni bir program yapacağının müjdesini vererek programa veda etti. Cuma günü yerine Hakan Hatipoğlu'nun geldiği Gel Konuşalım'ın yeni jüri üyesi ise Cengiz semercioğlu oldu. Dün ilk kez Eylem İpek Şafak ve Seray Sever'le aynı masaya oturan Cengiz Semercioğlu'nun hayatı ise çok merak edildi. İşte detaylar...

GEL KONUŞALIM HAKAN URAL NEDEN YOK?

Gel Konuşalım'ın 4 yıldır sunumunu üstlenen Hakan Ural 26 Eylül perşembe itibariyle programdan ayrıldı. Ayrılık haberini sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Ural, Kanal D ekranlarında benzer bir program yapacağı için Gel Konuşalım'a veda etti. Yani Hakan Ural bu nedenle Tv8 ekranlarında yok.

Hakan Ural'ın yerine ise deneyimli gazeteci Cengiz Semercioğlu programın yeni sunucusu oldu.




GEL KONUŞALIM YENİ SUNUCU CENGİZ SEMERCİOĞLU KİMDİR?

1967 İstanbul doğumlu olan Cengiz Semercioğlu, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji ve Sanat Tarihi mezunudur. Okurken gazeteciliğe başlayan Semercioğlu, 1992 yılında Hürriyet'te çalışmaya başlamış ve televizyon eleştirileriyle çok dikkat çekmiştir. 

Uzun yıllar çeşitli yayın kuruluşlarında yazarlık yapan Cengiz Semercioğlu, 2007 itibariyle televizyon dünyasına da adım atmıştır. Çeşitli kanallarda Full Ekran, İki Laf Edelim, Duymadık Demeyin, Bu Gece gibi magazin programları yapan başarılı gazeteci artık Gel Konuşalım'da yer alacak.

Hala Hürriyet Gazetesi'nin Kelebek ekinde köşe yazarlığı yapan Semercioğlu, Kurtlar Vadisi ve Jet Sosyete gibi dizilere konuk oyuncu olarak da katılmıştır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR