Gel Konuşalım Nur Tuğba Algül Namlı nerede? Programdan neden ayrıldı

Tv8 ekranlarının sevilen magazin programı Gel Konuşalım'ın 4. sezonu pazartesi günü başlıyor. Sunucu koltuğunda Nur Tuğba Algül Namlı, Hakan Ural ve Eylem İpek Şafak'ın oturduğu programda Nur Tuğba Algül olmayınca herkes şaşırdı. Peki Nur Tuğba Algül Namlı nerede? Programdan neden ayrıldı?

Gel Konuşalım Nur Tuğba Algül Namlı nerede? Programdan neden ayrıldı
Yayın Tarihi: 17.08.2019 16:43:00

Tv8'in tam 4 sezondur devam eden magazin programı Gel Konuşalım 28 Haziran'da sezon finali yaparak tatile çıkmıştı. Yaz boyu ekranlarda olmayan program 19 Ağustos Pazartesi günü geri döndü. Sunuculuğunu Nur Tuğba Algül Namlı, Hakan Ural ve Eylem İpek Şafak'ın üstlendiği programın yeni sezonunda Nur Tuğba Algül Namlı'nın olmaması herkesi şoke etti. Programı izleyen herkes Nur Tuğba Algül Namlı nerede? Programdan ayrıldı mı? Neden gitti? sorularına yanıt aramaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları yanıtladık.



GEL KONUŞALIM NUR TUĞBA ALGÜL NAMLI AYRILDI MI?

Ne yazık ki Gel Konuşalım 2019-2020 sezonunda başarılı sunucu  Nur Tuğba Algül Namlı olmayacak. Bildiğiniz gibi güzel sunucu hamileydi. Yaz boyu da karnı iyice büyüyen ve doğumu giderek yaklaşan Nur Tuğba bu nedenle programdan ayrıldı. Onun yerini ise yaz boyu Gel Yazın Konuşalım'ı sunan Seray Sever aldı. 


Yani Nur Tuğba 2. bebeğine hamile olduğu için ve doğumu yaklaştığı için programdan ayrıldı. Bir süre de bebeğiyle kendi ilgilenmek istemesi muhtemel görünün başarılı sunucu en az 2 sezon ekranlarda olmayacaktır. 

GEL KONUŞALIM NUR TUĞBA ALGÜL NAMLI GERİ DÖNECEK Mİ?

Önümüzdeki iki sezon için böyle bir durum söz konusu değil. Özetle Nur Tuğba bebeği biraz büyüyene kadar ekranlara geri dönmeyecektir. 

Yani Gel Konuşalım'da bundan sonra tüm olayları Hakan Ural, Eylem İpek Şafak ve Seray Sever konuşacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR