Gelinim Mutfakta 11 Haziran Salı günün birincisi kim oldu Puan Durrumu? Gelinim Mutfakta 367. Bölüm Fragmanı izle

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 11 Haziran Salı günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 367. bölüm fragmanı yayınlandı. Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümüyle ilgili detayları sizler için hazırladık...

Gelinim Mutfakta 11 Haziran Salı günün birincisi kim oldu Puan Durrumu? Gelinim Mutfakta 367. Bölüm Fragmanı izle
Yayın Tarihi: 11.06.2019 00:22:00

Kanal D ekranlarında Fatih Ürek'in sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışmasının 367. bölüm fragmanı yayınlandı. Gelinim Mutfakta da yeni hafta heyecanı 10 Haziran Pazartesi günü başladı. Gelinim Mutfakta izleyicileri 11 Haziran Salı günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta da günün birincisi olarak çeyrek altını kim aldı? Sorularını sormaya başladı.

Gelinim Mutfakta 10 Haziran Pazartesi günü yeni hafta bölümleri başladı. Gelinlerin ve kayınvalidelerin büyük rekabetine sahne olan yarışmada polemikler ve tartışmalar da yaşanmıyor değil. 10 Haziran Pazartesi Gelinim Mutfakta 366. bölüme Hüsniye Hanım ile Reyhan Hanım'ın kavgası damga vurdu. Hüsniye Hanım Reyhan Hanım'ı hedef alarak "Haddinizi aştınız." dedi. İkili arasında tartışma bir süre sürdü. 

Ayrıca gelin Gülcan ile Güler Hanım arasında da tansiyon yükseldi. Gülcan kendi yaptığı zeytinyağlı taze baklaya 1 puan veren Güler Hanım'a yüklendi ve "Hem güzel diyip hem de 1 puan verdiniz?" diyerek tepki gösterdi. 

GELİNİM MUTFAKTA 367. BÖLÜM FRAGMANI İZLE




GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜN BİRİNCİSİ...

Gelinim Mutfakta 10 Haziran Pazartesi günü kıyasıya bir rekabete sahne oldu! Gelinim Mutfakta 10 Haziran Pazartesi gününde günün birincisi en yüksek puan olan 13 puana ulaşan Ezgi oldu. Ezgi, 13 puanla çeyrek altının sahibi oldu.

Gelinim Mutfakta 10 Haziran günü puan sıralamasında Ezgi'nin ardından 12'şer puan alan Gülcan ve Hatice 2.sırada yer aldılar. Vahide ise 11 puan alarak sonuncu oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 12 HAZİRAN SALI GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta 12 Haziran Salı günü 367. bölümde günün birincisi henüz belirlenmedi. Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü yayınlanıp kayınvalideler arasında puanlama yapıldığı anda bu sayfadan sizlerle güncel puan durumunu paylaşacağız.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR