Gelinim Mutfakta 11 Haziran Salı kim kazandı günün birincisi kim oldu Puan Tablosu

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Gelinim Mutfakta 11 Haziran Salı günü kim kazandı? Gelinim Mutfakta 11 Haziran Salı günün birincisi kim oldu, puan tablosu belli oldu mu?

Gelinim Mutfakta 11 Haziran Salı kim kazandı günün birincisi kim oldu Puan Tablosu
Yayın Tarihi: 11.06.2019 14:19:00

Fatih Ürek'in sunumuyla Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması tüm hızıyla sürüyor... Gelinim Mutfakta da bu hafta 10 Haziran Pazartesi günkü bölümüyle başladı. Gelinim Mutfakta yeni hafta ilk günün galibi Ezgi ve Kayınvalidesi Reyhan Hanım olmuştu. Ezgi, 13 puan alarak Gelinim Mutfakta da 10 Haziran Pazartesi gününü birinci tamamladı ve çeyrek altının sahibi oldu.

Yarışmada hafta içi her gün birinci olan gelin çeyrek altının sahibi olur, haftanın sonunda Cuma günü hafta boyunca en yüksek puana ulaşan ise bir Bilezik kazanıyor. Bu haftaya avantajlı başlayan Ezgi oldu ancak diğer gelinler de 12'şer ve 11 puan alarak Ezgi'yi takip ediyor. Gelinim Mutfakta izleyicisi 11 Haziran Salı günün birincisi kim oldu ve puan tablosunu merak etmeye başladılar.

GELİNİM MUTFAKTA 10-14 HAZİRAN PUAN TABLOSU


Gelinim Mutfakta da 1. sırada şuan 13 puanla Ezgi ve kayınvalidesi Reyhan Hanım yer alıyor. Ardından Hatice ve Gülcan 12'şer puanla 2. sırada birlikte yer alıyorlar. Vahide ise ilk gün 11 puan alarak 3. oldu. Gelinim Mutfakta Pazartesi bölümünün ardından Salı, Çarşamba ve Perşembe ile Cuma günleri de puanlama yapılarak haftanın birincisi ve puan tablosu ortaya çıkacak. 

GELİNİM MUTFAKTA 11 HAZİRAN SALI GÜNÜN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU MU?

Gelinim Mutfakta 11 Haziran Salı günü yeni bölüm henüz devam ediyor. Oylamalara biraz sonra geçilecek ve Gelinim Mutfakta 11 Haziran Salı gününün birincisini en önce bu sayfadan sizlerle paylacaşağız.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR