Gelinim Mutfakta 12 Haziran Çarşamba günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta da 10-11 Haziran günlerinin birincisi ve puan durumu netleşti. Peki Gelinim Mutfakta 12 Haziran Çarşamba gününün birincisi kim oldu, kim haftanın birincisi olacak?

Gelinim Mutfakta 12 Haziran Çarşamba günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Yayın Tarihi: 11.06.2019 23:01:00

Kanal D ekranlarında Fatih Ürek'in sunumuyla yayınlanan Gelinim Mutfakta da yeni hafta heyecanı 12 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümle devam edecek. Gelinim Mutfakta 10-11 Haziran gününün birincileri belli olmuş, puan durumu da yavaş yavaş netlik kazanmıştı. 

Gelinim Mutfakta 12 Haziran Çarşamba gününün birincisi kim oldu? Sorusunun yanıtı araştırılıyor. Gelinim Mutfakta hafta içi hergün yeni bölümleriyle ekranlarda izleyicisiyle buluşuyor. Bu haftada da gelin ve kayınvalidelerin hararetli tartışmaları ve polemikleri ile heyecanlı anlara sahne oluyor! Gelinim Mutfakta son bölümde neler yaşandı, günün birincisi kim?

GELİNİM MUTFAKTA 11 HAZİRAN SALI PUAN DURUMU VE GÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta'da 10 Haziran Pazartesi günü gelin Ezgi günün birincisi olmuştu. 11 Haziran Salı günü Gelinim Mutfakta da günün birincisi 14 puan alan Hatice oldu. Hatice'nin ardından Vahide 12 puan aldı, Ezgi ise 11 puan aldı. En düşük puanı alan yine Vahide oldu ve 10 puan alabildi. 


Gelinim Mutfakta 11 Haziran Salı gününe damga vuran gelin Gülcan ile kayınvalidesi Besime Hanım arasındaki kavga oldu! Kuliste eski Gelinim Mutfakta yarışmacısı Güngör ile görüntülü face-timedan konuşan Besime Hanım'ı gören gelin Gülcan sinir krizi geçirdi! Kayınvalidesinin Güngör'le samimi görüşmesine sert tepki gösteren Gülcan, Güngör'ün fotoğraflarını param parça etti. 

GELİNİM MUTFAKTA 12 HAZİRAN YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 
GELİNİM MUTFAKTA 12 HAZİRAN GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta 12 Haziran gününün birincisi henüz belli olmadı. Gelinim Mutfakta 12 Haziran Çarşamba günü kayınvalidelerin oylamasının ardından günün birincisi belli olacak ve bu sayfada sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR