Gelinim Mutfakta 28 Şubat gün birincisi kim oldu? 28 Şubat puan durumu nasıl

Kanal D'nin favori programı Gelinim Mutfakta 28 Şubat Perşembe günü 249. bölümüyle ekranlara geldi. Gelinim Mutfakta 28 Şubat Perşembe günü gelinler arpacık soğanlı tavuk yahnisi ve fesleğenli patates püresi yaptılar. Peki Gelinim Mutfakta 28 Şubat gün birincisi kim oldu? 28 Şubat puan durumu nasıl

Gelinim Mutfakta 28 Şubat gün birincisi kim oldu? 28 Şubat puan durumu nasıl
Yayın Tarihi: 28.02.2019 14:18:00

Kanal D'nin iki sezondur ekranlara gelen ve çok sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta hafta içi her gün 12:15'te ekranlara geliyor. Gelininin yaptığı yemeği bulma formatına sahip Gelinim Mutfakta 28 Şubat Perşembe günü 249. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Gelinim Mutfakta 28 Şubat Perşembe günkü bölümünde çeyrek altını hangi gelin kazandı? Gelinim Mutfakta 28 Şubat puan durumu nasıl?

Gelinlerin yemek yapıp birbirleriyle rekabet ettiği Gelinim Mutfakta programında kaynanalar gelinlerinin tabağını bulmaya çalışıyor. Bu anlarda tattıkları bütün yemeklere 1 ve 5 puanı kullanmak suretiyle puan veren kaynanalar heyecan dolu anlar yaşıyor. Gelinim Mutfakta'da kritik yapıldıktan sonra günün en yüksek puanını alan gelinlerden biri yakasına çeyrek altın takıyor. Hal böyle olunca her günün sonunda puan durumu da merak ediliyor.

Haftanın finalinde yan cuma günü de tüm haftanın en yüksek puanını alan gelin 5 altın bileziği koluna takıyor. Hal böyle olunca Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan hiç bitmiyor. Gelinim Mutfakta 28 Şubat Perşembe gününün birincisi merak ediliyor. Gelinim Mutfakta 28 Şubat puan durumu heyecanla bekleniyor.

Mutfakta rekabetin bir dakika azalmadığı Gelinim Mutfakta yarışmasında 28 Şubat Perşembe günü heyecan her zaman olduğu gibi doruktaydı. 

Gelinim Mutfakta 28 Şubat gün birincisi kim oldu? Çeyrek altını kim yakasına taktı

Gelinim Mutfakta 28 Şubat günü gelinler arpacık soğanlı tavuk yahnisi ve fesleğenli patates püresi yaptılar. Gelinim Mutfakta 28 Şubat heyecan dorukta...

Ellerinin lezzetine çok güvenen gelinler Gelinim Mutfakta 28 Şubat Perşembe günü de mücadeleye devam ediyor. Peki Gelinim Mutfakta 28 Şubat gün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 28 Şubat çeyrek altını hangi gelin kazandı? Gelinim Mutfakta 28 Şubat puan durumu nasıl?


Gelinim Mutfakta 28 Şubat gün birincisi Gülcan oldu. 17 puan alan Gülcan haftanın ortasında yakasına çeyreği taktı.

Gelinim Mutfakta 28 Şubat gün sonuncusu ise aldığı 6 puanla Nergis oldu.

Gelinim Mutfakta 28 Şubat puan durumu nasıl?

Gelinim Mutfakta 28 Şubat puan durumu için heyecan dorukta. Finalden bir gün önce alınan puanlarla hangi gelinin 5 altın bileziğe daha yakın olduğu çok merak ediliyor. Peki Gelinim Mutfakta 28 Şubat puan durumu nasıl?

Gelinim Mutfakta 28 Şubat puan durumu ise şöyle:

Gülcan 4 günün sonunda aldığı toplam 59 puanla lider olurken, Ezgi 4 günün sonunda aldığı toplam 49 puanla ikinci durumda, ardından gelen Nergis ise  4 günün sonunda aldığı toplam 43 puanla potadaki ilk gelin olarak görünüyor.

Gelinim Mutfakta 28 şubat günkü toplam puan durumuna göre elenecek gibi görünen gelin  4 günün sonunda aldığı toplam 39 puanla Gizem olacak gibi görünüyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR