Gelinim Mutfakta 30 Ağustos kim elendi? Gelinim Mutfakta bu hafta veda eden kişi ve bilezikleri alan kişi

Gelinim Mutfakta 30 Ağustos kim elendi? Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programına veda eden isim belli oldu. Her hafta içi Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta 30 Ağustos 2019 cuma günü veda eden yarışmacıyı sizler için araştırdık. İşte bu hafta programa veda eden kayna

Gelinim Mutfakta 30 Ağustos kim elendi? Gelinim Mutfakta bu hafta veda eden kişi ve bilezikleri alan kişi
Yayın Tarihi: 28.08.2019 14:29:00

Gelinim Mutfakta 30 Ağustos kim elendi? Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programına veda eden isim belli oldu. Her hafta içi Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta 30 Ağustos 2019 cuma günü veda eden yarışmacıyı sizler için araştırdık. İşte bu hafta programa veda eden kaynana ve gelinin ismi.

Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta 30 Ağustos kim elendi? Gelinim Mutfakta hafta içi hergün Fatih Ürek sunumuyla ekranlara gelen programda bu hafta veda eden gelin ve kaynana ismi kim oldu. Gelinim Mutfakta 26-30 Ağustos haftasında veda eden isim belli oldu. 

Gelinim Mutfakta 30 Ağustos Bilezikleri kim aldı?


Gelinim Mutfakta bu hafta bilezikleri Hatice aldığı öğrenildi. Pazartesi ger idönen Elif'le beraber kıyasıya rekabete giren Hatice, programa damga vurdu ve ödülleri almayı başardı.

Gelinim Mutfakta 30 Ağustos 2019 kim elendi?

Gelinim Mutfakta 30 Ağustos 2019 tarihinde elenecek isim Hülya oldu. Hülya ve kaynanası programa veda ederek bu haftayı tamamladı. 

Gelinim Mutfakta gülcan geri dönecek

Gelinim Mutfakta programında geçtiğimiz hafta elenen Gülcan programa geri döndüğü öğrenildi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR