Gelinim Mutfakta 4 Mart gün birincisi kim oldu? 4 Mart puan durumu nasıl

Kanal D'nin favori programı Gelinim Mutfakta 4 Mart Pazartesi günü 251. bölümüyle ekranlara geldi. Gelinim Mutfakta 4 Mart Pazartesi günü gelinler saç kavurma yaptılar. Peki Gelinim Mutfakta 4 Mart gün birincisi kim oldu? 4 Mart puan durumu nasıl

Gelinim Mutfakta 4 Mart gün birincisi kim oldu? 4 Mart puan durumu nasıl
Yayın Tarihi: 4.03.2019 13:31:00

Kanal D'nin iki sezondur ekranlara gelen ve çok sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta hafta içi her gün 12:15'te ekranlara geliyor. Gelininin yaptığı yemeği bulma formatına sahip Gelinim Mutfakta 4 Mart Pazartesi günü 251. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Gelinim Mutfakta 4 Mart Pazartesi günkü bölümünde çeyrek altını hangi gelin kazandı? Gelinim Mutfakta 4 Mart puan durumu nasıl?

Gelinlerin yemek yapıp birbirleriyle rekabet ettiği Gelinim Mutfakta programında kaynanalar gelinlerinin tabağını bulmaya çalışıyor. Bu anlarda tattıkları bütün yemeklere 1 ve 5 puanı kullanmak suretiyle puan veren kaynanalar heyecan dolu anlar yaşıyor. Gelinim Mutfakta'da kritik yapıldıktan sonra günün en yüksek puanını alan gelinlerden biri yakasına çeyrek altın takıyor. Hal böyle olunca her günün sonunda puan durumu da merak ediliyor.

Haftanın finalinde yan cuma günü de tüm haftanın en yüksek puanını alan gelin 5 altın bileziği koluna takıyor. Hal böyle olunca Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan hiç bitmiyor. Gelinim Mutfakta 4 Mart Pazartesi gününün birincisi merak ediliyor. Gelinim Mutfakta 4 Mart haftanın ilk gününde puan durumu heyecanla bekleniyor.

Mutfakta rekabetin bir dakika azalmadığı Gelinim Mutfakta yarışmasında 4 Mart Pazartesi günü heyecan her zaman olduğu gibi doruktaydı. 

Gelinim Mutfakta 4 Mart gün birincisi kim oldu? Çeyrek altını kim yakasına taktı

Gelinim Mutfakta 4 Mart günü gelinler saç kavurma yaptılar. Gelinim Mutfakta 4 Mart yeni haftada heyecan dorukta...

Ellerinin lezzetine çok güvenen gelinler Gelinim Mutfakta 4 Mart Pazartesi günü mücadeleye heyecanlı bir şekilde başladı. Peki Gelinim Mutfakta 4 Mart gün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 4 Mart çeyrek altını hangi gelin kazandı? Gelinim Mutfakta 4 Mart puan durumu nasıl?


Gelinim Mutfakta 4 Mart gün birincisi Nergis oldu. 16 puan alan Nergis haftanın ortasında yakasına çeyreği taktı.

Gelinim Mutfakta 4 Mart gün sonuncusu ise aldığı 9 puanla Ezgi oldu.

Gelinim Mutfakta 4 Mart puan durumu nasıl?

Gelinim Mutfakta 4 Mart yeni haftanın puanları için heyecan dorukta. Haftanın ilk günü en yüksek puanı kim alacak merak ediliyor. Haftanın ilk gününden hangi gelinin 5 altın bileziğe daha yakın olduğu çok merak ediliyor. Peki Gelinim Mutfakta 4 Mart puan durumu nasıl?

Gelinim Mutfakta 4 Mart puan durumu ise şöyle:

Haftanın ilk gününde Nergis 16 puan alırken, Gülcan 13 puanla ikinci oldu. Yeni gelin Güneş aldığı 10 puanla 3. olurken Ezgi aldığı 9 puanla 4. oldu.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR