Gelinim Mutfakta 4 Mart yeni yarışmacı kim? Yeni gelin Güneş Kılıç kimdir

Kanal D'nin çok sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta 4 Mart yeni hafta başladı. Peki Gelinim Mutfakta 4 Mart Pazartesi günkü yeni yarışmacı kim? Gizem ve Sevim Hanım yerine kim geldi? İşte Gelinim Mutfakta 4 Mart yeni yarışmacı...

Gelinim Mutfakta 4 Mart yeni yarışmacı kim? Yeni gelin Güneş Kılıç kimdir
Yayın Tarihi: 4.03.2019 13:00:00

Kanal D'nin 2 sezondur çok severek izlenilen yarışması Gelinim Mutfakta hafta içi her gün 12:15'te ekranlara geliyor. Gelinlerin yarışıp yemek yaptığı programda kaynanalar gelinlerinin tabaklarını bulmaya çalışıp, onlara puan veriyor. Gelinim Mutfakta programına katılan isimler günlük çeyrek altın için, cuma günü bilezik için yarışıyor.

Her pazartesi yeni yarışmacının geldiği ​Gelinim Mutfakta'ya bu hafta kim gelecek merak ediliyor. Gelinim Mutfakta'da geçtiğimiz hafta elenen Gizem ve Sevim Hanım yerine, Gelinim Mutfakt 4 Mart Pazartesi yani 251. bölümde ise yarışmaya yeni bir gelin geldi. böylece Gelinim Mutfakt 4 Mart günü yeni hafta heyecanlı bir şekilde başladı.

Gelinim Mutfakta her hafta yepyeni yemeklerle yepyeni gelin ve kaynana yarışma devam ediyor. Kıyasıya rekabetin yaşandığı Gelinim Mutfakta 4 Mart günü gelen yeni yarışmacılar geldi. Peki Gelinim Mutfakta 4 Mart yeni yarışmacı kim?

Gelinim Mutfakta 4 Mart yeni gelin Güneş Kılıç kimdir?

Geçtiğimiz haftanın en düşük puanını alıp elenen Gizem yerine Gelinim Mutfakta mutfağına yeni bir yarışmacı geldi.

Gelinim Mutfakta 4 Mart yeni gelen gelin Güneş Kılıç henüz yeni nişanlı genç bir hanım. 1 Ocak'tan beri nişanlı olan Güneş Kılıç bu yaz evlenmeyi planlıyor.


Aslen Karslı olan Güneş Hanım, çalışmasına rağmen mutfağa girmeyi sevdiğini söylüyor.

Elinin lezzetine çok güvenen Güneş Kılıç yarışma konusunda da oldukça iddialı...

Müstakbel gelini Güneş'in elinin lezzetine çok güvenen Gülderen Hanım, oldukça heyecanlı...

Aslen Kayserili olan  Gülderen Hanım, 2 kızının evli olduğunu nasipse oğlunu da Güneş'le evlendireceğini söyledi. 

Peki Gelinim Mutfakta 4 Mart çeyrek altını kim kazanacak?



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR