Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu? 20 Haziran Gelinim Mutfakta puan durumu

Kanal D ekranlarında Fatih Ürek'in sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan sürüyor! Gelinim Mutfakta 20 Haziran Perşembe günün birincisi merak ediliyor. 20 Haziran Gelinim Mutfakta puan durumunu sizler için araştırdık...

Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu? 20 Haziran Gelinim Mutfakta puan durumu
Yayın Tarihi: 20.06.2019 12:33:00

Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma Gelinim Mutfakta da heyecan yeni hafta bölümleriyle sürüyor... Gelinim Mutfakta 20 Haziran Perşembe günü de ekranlarda olacak. Gelinim Mutfakta izleyicileri 20 Haziran Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu ve günün puan durumunu araştırmaya başladı. 

Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler maharetlerini mutfakta, her gün kendilerine verilen yemek üzerinden gösteriyorlar. Kaynanalar da gelinlerin yaptıkları yemekleri puanlıyor. Sonunda puan durumu ortaya çıkıyor ve en çok puanı elde eden gelin günün birincisi olarak çeyrek altının sahibi oluyor. Haftanın birincisi de hafta içi 5 gün sonucunda oluşan puan durumuna göre belirleniyor ve haftanın birincisinin ödülü Bilezik oluyor.

Gelinim Mutfakta da bu hafta birincisi de heyecanla bekleniyor. 20 Haziran Gelinim Mutfakta günün birincisi araştırılıyor.

GELİNİM MUTFAKTA SON BÖLÜMDE GÜNÜN BİRİNCİSİ VE PUAN DURUMU


Sevinç 7 Puan, Hatice 10 Puan, Ezgi 12 Puan ve Gülcan 18 Puan aldı. Bu puanların ardından Gülcan günün birincisi oldu ve çeyrek altın ödülünün sahibi oldu. Şimdi heyecanla 20 Haziran Perşembe Gelinim Mutfakta günün birincisi merak ediliyor. 

GELİNİM MUTFAKTA 20 HAZİRAN PERŞEMBE GÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta yarışması, 20 Haziran Perşembe günü saat 12.30 da başlıyor. Gelinim Mutfakta'nın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmana göre Hüsniye Hanım'ın büyük tartışmaları olay oluyor! Yeni bölüme Hüsniye hanım damgasını vuruyor!

Gelinim Mutfakta 20 Haziran Perşembe günün birincisi ve puan durumu henüz belli olmadı, kaynanaların verdiği puanlar neticesinde Fatih Ürek'in açıkladığı günün birincisi ve puan durumu birazdan sizlerle bu sayfada paylaşılacak...

 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR