Gelinim Mutfakta Kübra ve kayınvalidesi Hatice kimdir? Nereden geldiler

Gelinim Mutfakta 14 Ekim yeni bir hafta başladı. Geçtiğimiz hafta Kıymet ve kayınvalidesinin çekilerek veda ettiği yarışmaya haftanın ilk gününde Kübra ve kayınvalidesi Hatice hanım katıldı. Hal böyle olunca Gelinim Mutfakta Kübra ve kayınvalidesi Hatice kimdir? Nereden geldiler? çok merak edildi.

Gelinim Mutfakta Kübra ve kayınvalidesi Hatice kimdir? Nereden geldiler
Yayın Tarihi: 14.10.2019 13:28:00

Sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı ve iki sezondur Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta'da geçen hafta Kıymet ve kayınvalidesi veda etmişti. Normalde Duygu ve Aysel hanımın elendiği programdan Kıymet sağlık problemi nedeniyle izin istedi ve çekildi. Her pazartesi yeni bir gelin ve kayınvalidenin kıyasıya rekabet ettiği yarışmaya 14 Ekim pazartesi günü Kübra ve kayınvalidesi Hatice Hanım katıldı. Peki Gelinim Mutfakta Kübra ve kayınvalidesi Hatice kimdir?




GELİNİM MUTFAKTA KÜBRA ve KAYNANASI HATİCE KİMDİR? 

Gelinim Mutfakta 14 Ekim yeni yarışmacılar Kübra ve kayınvalidesi Hatice yarışmaya Bursa'dan katılmışlar. Aslen Gemlikli olan gelin ve kayınvalide çok iddialılar. Henüz 1 yıllık evli olan Kübra ev hanımı ve çalışmak istemiyor. Daha çok genç olduğunu düşünen Kübra, Hatice Hanım'ın 3. gelini. 

Elif, Duygu ve Dilek'le yarışacak olan Kübra'nın neler yapacağını, performansının nasıl olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR