Gelinim Mutfakta puanlama yapıldı mı? Çeyrek altını kim aldı

Kanal D'nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta tüm hararetiyle ekranlara gelmeye devam ediyor. 5 eylül perşembe günü 344. bölümüyle yayınlanıyor. Peki Gelinim Mutfakta puanlama sona erdi mi? Gün birincisi kim oldu? Puan tablosunda durum nasıl? İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta puanlama yapıldı mı? Çeyrek altını kim aldı
Yayın Tarihi: 5.09.2019 15:11:00

Gelinim Mutfakta puanlama yapıldı mı? Çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta son bölümde neler oldu? her yerde aranıyor. Sunuculuğunu Fatih Ürek'in üstlendiği Kanal D'nin sevilen gelin kayınvalide programı Gelinim Mutfakta hafta içi her gün heyecan dolu bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Börek yapılan perşembe gününde Gelinim Mutfakta puanlama sona erdi mi? Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? Puan tablosunda durum nasıl? İşte detaylar...

Yeni haftada Yağmur, Ezgi, Hatice ve Elif'in yarıştığı programda kayınvalideler arasında inatlaşma gelinlere kök söktürüyor. paunların çok düşük olduğunu son haftada birler adeta havada uçuşuyor. Bu da tartışmalardaki tansiyonları yükseltiyor. 



Bugün de Hüsniye ve Çiğdem hanım arasındaki koalisyon iddiası gündeme bomba gibi düşerken,  Yağmur'un eşini takip etmeyi bırakması da gözlerden kaçmadı. 


Öte yandan puanlama sırasında Çiğdem hanım, Hüsniye hanımın tavırlarına dayanamayarak gözyaşlarına boğuldu. Hüsniye Hanım'ın yaptıkları gücüne giden Çiğdem Hanım sinirlerine hakim olamayarak ağladı. 

GELİNİM MUTFAKTA PUANLAMA SONA ERDİ Mİ?

Gelinim Mutfakta 5 Eylül perşembe günü gün birincisi 15 puan alan Hatice oldu. Elif 12 puanla 2. olurken, Yağmur 9 aldı. Ezgi ise 8 alarak gün sonucusu oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA 5 EYLÜL PUAN TABLOSU

Gelinim Mutfakta final öncesi puan durumu şöyle; Ezgi 44 puan, Yağmur 37 puan, Elif 44 puan ve son olarak Hatice 42 puan aldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR