Genetik Beslenme Profilinizi QLife Fit Testi ile Öğrenin

DNA şifrelerinizin analizine dayanan Genetik Beslenme Profiliniz ile kişisel beslenme rutininiz, uygun diyet ve spor türünüz ve obezite, kalp hastalığı, hipertansiyon vb. kronik hastalıklardan korunmak için ihtiyacınız olan tek şey, beslenme rehberiniz “QLife Fit Testi”nde!

Genetik Beslenme Profilinizi QLife Fit Testi ile Öğrenin
Yayın Tarihi: 17.01.2018 12:44:00

Genlerinizin size nasıl beslenmeniz gerektiğini söylediğini biliyor muydunuz? Sağlıklı bir yaşam için tek yapmanız gereken hayatı akışına değil genlerinizin rehberliğine bırakmak. 

Sağlıklı yaşam artık herkesin gündeminde. Şehir hayatı, hava kirliliği, doğal olmayan besinler ve stres hepimizi her geçen gün sağlıklı olmaktan biraz daha uzaklaştırıyor. Hayatlarımızı etkileyen bunca olumsuzluk arasında “Nasıl Daha Sağlıklı Yaşayabiliriz” sorusu herkesin kafasını kurcalıyor. Sağlıklı yaşamın temelinde genetik aktarımlar ve çevresel etkenler çok büyük rol oynuyor. Özellikle beslenme, çevresel etkenler listesinin en üst sırasında yer alıyor.



QLife Genomics tam da bu noktada, genetik aktarımlarla beslenme arasındaki bağdan yola çıkarak “QLife Fit Testi” ile DNA kodlarını analiz ediyor ve kişiye özel “Genetik Beslenme Profili”ni oluşturuyor. Böylece genleriniz size ne yemeniz ne yememeniz gerektiğinden tutun, hangi vitaminlere ihtiyacınız olduğunu ve hatta yatkın olduğunuz spor türünü bile söylüyor. Tek yapmanız gereken genlerinizin sesine kulak verip, hayatı akışına değil genlerinizin rehberliğine bırakmak. Peki bir DNA analizi olan “QLife Fit Testi”nde neler incelenmektedir?

Metabolik Faktörler: Kafein Metabolizması, Tuz Metabolizması, Laktoz İntoleransı, Obezite Riski, Glüten Hassasiyeti

Vitaminler ve Beslenme İhtiyacı: B6 Vitamini, B12 Vitamini, D Vitamini, B9 Vitamini (Folik Asit), Omega-3 ve Omega-6 Riski


Uygun Diyet Türleri: Az Yağlı Beslenme, Akdeniz Tarzı Beslenme, Dengeli Beslenme

Uygun Spor Türü: Gelişmiş Kas Gücü, Az Kas Gücü

QLife Fit Testi”nin uygulaması oldukça pratik. QLife Genomics’in web sitesi üzerinden tek tıkla ya da müşteri hizmetlerini arayarak “QLife Fit Testi” kitini talep ediyorsunuz. Adresinize gelen kit içinde yer alan materyaller, ne yapmanız gerektiği konusunda sizi kolayca yönlendiriyor. Kit içinde yer alan aparatla ağzınızdan bir sürüntü örneği alarak, bu örneği kit içerisinden çıkan biyolojik atık torbasına koyuyorsunuz. Doldurduğunuz formlarla beraber kargo poşetine yerleştirip, poşet üzerinde yazan adrese ücretsiz olarak gönderim yapıyorsunuz.

Verdiğiniz örnek üzerinden elde edilecek DNA’nız ile genetik yapınız, QLife Genomics’in en son teknolojiye sahip laboratuvarında, uzman kadro eşliğinde test edilip beslenme ve genetik bilimler alanında tanınan doktorlar tarafından analiz ediliyor. Testte incelenen tüm parametrelerin detaylı analizinden oluşan sonuç raporu, 2-3 hafta içerisinde sizlere teslim ediliyor.

DNA kodlarının analizine dayanan ve bireyin “Genetik Beslenme Profili”ni çıkararak, kişiye özel bir beslenme pratiğinin oluşmasına yardımcı olan “QLife Fit Testi” ile genetik yapınıza uygun bir beslenme rutini oluşturabilirsiniz.

DNA şifreleriniz ışığında size özel olarak oluşturulacak analiz raporu ile sağlıklı bir yaşam için genlerinizin size söylediği ipuçlarını takip edebilirsiniz. Böylece, uygun diyet tipinizi belirleyebilir, obezite, kalp hastalığı, hipertansiyon vb. kronik hastalıklardan korunmak için genetik yapınıza uygun beslenme rehberinizi de içeren yol haritasını takip ederek, sağlıklı ve kaliteli yaşamının anahtarına sahip olabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR