Gervinho Galatasaray'a mı Fenerbahçe'ye mi geliyor? Transfer Çalımı

Fenerbahçe ve Galatasaray Gervinho'nun peşinde! Kulübü Parma ile yıllık ücret konusunda anlaşamayan Gervinho kesin olarak Türkiye'ye gelecek! Fenerbahçe mi Galatasaray mı Gervinho'yu transfer edecek?

Gervinho Galatasaray'a mı Fenerbahçe'ye mi geliyor? Transfer Çalımı
Yayın Tarihi: 6.07.2019 15:27:00

Galatasaray ve Fenerbahçe, gelecek sezon öncesi transferde de kıyasıya bir yarışın içinde! En son Vedat Muriqi konusunda karşı karşıya gelen iki kulüp, şimdi de Gervinho transferinde karşı karşıya geldi! 32 yaşındaki Gervinho, kariyerini İtalya'da Parma kulübünde sürdürüyor. Roma döneminde fırtına gibi esen Gervinho için hem Galatasaray hem de Fenerbahçe devrede! 

Galatasaray yıllık 2,5 milyon euro önerirken, Fenerbahçe'nin teklifi 3 milyon euro yıllık ücret oldu! Gervinho'nun kısa süre içinde teklifini vermesi ve Galatasaray ile Fenerbahçe arasında tercih yapması bekleniyor. Öte yandan Gervinho'ya Suudi Arabistan ve Çin Ligi ekiplerinden de teklifler var. Ancak Gervinho'nun Avrupa'da kalmak istediği öğrenildi!


GERVİNHO GALATASARAY'I MI FENERBAHÇE'Yİ Mİ TERCİH EDECEK?

Kariyerinde 511 maça çıkıp 139 gol 104 asistlik performans gösteren Fildişi Sahilli oyuncu Gervinho'nun bir sonraki durağı Türkiye oluyor. Transfer için Fenerbahçe daha iyi bir maaş önerse de Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması Gervinho'yu ikileme sürüklüyor.

Gervinho'nun menajeriyle masaya oturup kısa sürede kararını vermesi ve Galatasaray veya Fenerbahçe'ye imza atması bekleniyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR