Gittigidiyor en ucuz ürünleri neler? Gittigidiyor büyük indirim kampanyası

Online satış platformu Gittigidiyor büyük indirim kampanyasıyla müşterilere büyük fırsatlar sunmayı sürdürüyor. Haziran 2019 Gittigidiyor indirimlerinde neler var en ucuz ürünler neler? Gittigidiyor'un büyük indirimlerini sizler için araştırdık...

Gittigidiyor en ucuz ürünleri neler? Gittigidiyor büyük indirim kampanyası
Yayın Tarihi: 20.06.2019 18:14:00

Gittigidiyor, internetteki en büyük online alışveriş sitesi olmanın hakkını veriyor! Gittigidiyor'da  elektronik, ev, bahçe ve ofis, moda, kozmetik ürünleri, otomobil parçaları ve daha onlarca kategoride binlerce ürün Gittigidiyor'da indirimli şekilde sunuluyor. 

Gittigidiyor Yıldız Fırsatlar ve Tüm Kampanyalar, büyük bir indirim sağlıyor. 20 Haziran 2019 Gittigidiyor indirimleri, müşterileri büyük bir alışverişe, ekonomik ve uygun fiyatlı olarak kucak açıyor. Gittigidiyor'da her gün, günün fırsat ürünleri de yer alıyor. Bu ürünler listesinde indirimler %70-80'lere kadar artıyor. Peki Gittigidiyor indirimlerinde hangi ürünler var? Hangi ürünler indirimli?

GİTTİGİDİYOR İNDİRİMLERİ - GİTTİGİDİYOR HANGİ ÜRÜNLER UCUZLADI?


Gittigidiyor'da Gilette Mach 3 yedek tıraş bıçakları 12'li 84,90 TL. %46'lık indirimle günün fırsatı olarak yer alıyor. 

PHILIPS QP6505/20 One Blade Pro Hibrit Sakal Şekillendirici ve Tıraş Makinesi 299 TL'ye satılıyor. Mutfak Masa Takımı Ahşap Yemek Masası Takımı Yemek Masa Sandalye Takımı ise 369,90 TL'ye satışa sunuluyor. 

Gittigidiyor'da bu ve bunun gibi daha onlarca ve hatta yüzlerce ürün, günlük ve haftalık fırsatlarla raflardaki yerini aldı. Sizlerde Gittigidiyor üzerinden kampanyalı ve indirimli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR