Gizem Hatipoğlu kimdir? Kızının adı ne? Gizem Hatipoğlu kaç yaşında

Var Mısın Yok Musun? yarışmasıyla ünlenen ve orada tanıştığı Hakan Hatipoğlu ile evlenen Gizem Hatipoğlu geçtiğimiz yıl anne olmuştu. Kızı Lila'yı kucağına alan güzel sunucu bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk oldu. Hal böyle olunca Gizem Hatipoğlu kimdir? Kaç yaşında? aranmaya başladı.

Gizem Hatipoğlu kimdir? Kızının adı ne? Gizem Hatipoğlu kaç yaşında
Yayın Tarihi: 4.10.2019 11:32:00

Gizem Hatipoğlu kimdir? Kimle evli? Kızının adı ne? Gizem Hatipoğlu kaç yaşında? gibi sorular arama moturunda aranıyor. Var Mısın Yok Musun? yarışmasıyla ünlenen Gizem Hatipoğlu ardından Survivor'a da katıldı. Televizyon dünyasına böylece adım atan ve güzelliğiyle dikkat çeken Gizem Hanım birçok programda sunucuuluk yaptı. Sosyal medyada da oldukça popüler olan Gizem Hatipoğlu bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk oldu.  İşte Gizem Hatipoğlu'nun hayatı...



GİZEM HATİPOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA


1988 İstanbul doğumlu olan Gizem Hatipoğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur. Var Mısın Yok Musun? yarışmasına katıldıktan sonra ünlenen Hatipoğlu, çok sevilence Survivor'a da katıldı. Ardından magazin programı sunuculuğuna başlayan güzel sunucu Star Life, Ev Gezmesi, gibi programlarda boy gösterdi.

Var Mısın Yok Musun? döneminde tanıştığı ve ilişki yaşadığı Hakan Hatipoğlu ile 2010 yılında evlendi. Geçtiğimiz yıl da bir kızları olan çift bebeklerine Lila adını koydu. 



Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Gizem Hatipoğlu, kızları doğmadan onun adına açtıkları Instagram hesabıyla olay olmuşlardı. Kızı doğduğundan beri onunla ilgilenen ve ekranlardan uzaklaşan Gizem doğum sonrası verdiği kilolarla da çok konuşulmuştu.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR