Gökçe Akyıldız kimdir? Kaç yaşında kimle evli

Gökçe Akyıldız kimdir? sorusu her yerde aranmaya başladı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Gökçe Akyıldız bugün Kanal D'nin 2. Sayfa adlı magazin programına konuk oldu. Son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde Songül karakterine hayat veren Gökçe Akyıldız kim?

Gökçe Akyıldız kimdir? Kaç yaşında kimle evli
Yayın Tarihi: 16.10.2019 11:21:00

Ekranlarda büyüyen oyunculardan biri olan Gökçe Akyıldız bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk oldu. Bir süredir ekranlarda göremediğimiz güzel oyuncu son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde rol almış ve hamile olduğu için diziden erken ayrılmıştı. Oğlu doğduktan sonra da kariyerine ara veren ve gözlerden uzakta kalan Gökçe Akyıldız kimdir? Kaç yaşında kimle evli? her yerde aranıyor. Biz de sizler için tüm bu soruları araştırdık bulduk. 

Kırgın Çiçekler dizisinin setinde tanıştığı eşi Mustafa Özyurt ile mutlu bir yuvaları olan Akyıldız’ın bir de Ömer Aslan adında minik bir oğlu oldu.



GÖKÇE AKYILDIZ KİMDİR? KİMLE EVLİ


Gökçe Akyıldız, 1992 Sinop doğumludur. Oyunculuğa çocuk yaşlardan beri ilgi duyan Akyıldız, küçüklüğünden beri ekranlarda yer aldı. İlk kez 10 yaşında kamera karşısına geçen güzel oyuncu şu an kapalı olan bir televizyon kanalının Sırlar Dünyası adlı dizisinde rol almıştı. Sonrasında kanalın birçok dizisinde boy gösteren Akyıldız, ardından başka dizilerden teklifler almaya başladı.

Sonrasında ATV ekranlarında yayınlanan Parmaklıklar Ardında ve Gazi dizilerinde başarılı oyuncu 2011 yılında Hayat Devam Ediyor dizisinde boy gösterdi. Kötü Yol, Bizim Okul, Kollama ve Fatih Harbiye gibi başarılı yapımlardan rol alan Gökçe Akyıldız bu dizilerde ününe ün kattı.



Son olarak 2015 yılında Kırgın Çiçekler dizisinde Songül karakteriyle karşımıza çıkan Gökçe Akyıldız performansı ve güzelliğiyle çok konuşuldu.

Gökçe Akyıldız’ın oynadığı diziler;

  • 2003 – Çınaraltı / Gökçe
  • 2011 – Hayat Devam Ediyor / Zozan Fırat
  • 2012 – Kötü Yol/ Canan
  • 2013 – Bizim Okul
  • 2013 – Fatih Harbiye
  • 2015 – Kırgın Çiçekler / Songül





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR