Gold Film'in bombaları Kardeş Çocukları ve Vurgun hangi günler ekrana gelecek

Gold Film'in merakla beklenen yeni sezon dizileri Vurgun ve Kardeş Çocukları'nın hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Peki bu iddialı diziler hangi günlerde ekranlara gelecek?

Gold Film'in bombaları Kardeş Çocukları ve Vurgun hangi günler ekrana gelecek
Yayın Tarihi: 20.11.2018 13:18:00

Gold Film'in büyük titizlikle hazırladığı yeni dizileri Kardeş Çocukları ve Vurgun'un kanalları da kadroları da belli oldu. Fakat dizilerin günleri henüz belli olmadı. 

Peki Kardeş Çocukları ve Vurgun hangi günlerde ekranlara gelecek? İşte detaylar...


Kardeş Çocukları

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Murat Daltaban, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Furkan Andıç, Batuhan Ekşi ve Alara Turan'ın paylaştığı Kardeş Çocukları dizisi için Star TV ile anlaşıldı. 

Yönetmenliğini Faruk Teber'in, senaristliğini Sırma Yanık'ın üstlendiği dizinin Çarşamba akşamları ekranlara geleceği düşünülüyor.


Çekimleri Kasım ayının ilk haftası itibariyle başlayan dizide Umay ve Ümran adında iki kardeşin uzun yıllar ayrı kaldıktan sonda ilginç tesadüfler ile yeniden yollarının kesilmesinin hikayesi anlatılacak. 


Vurgun

Başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Altan Erkekli, Begüm Kütük ve Begüm Birgören'in paylaştığı Vurgun dizisi için Fox TV ile anlaşıldı.

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in, senaristliğini Başar Başaran ve Emre Özdür'ün üstlendiği dizinin Cuma akşamları ekranlara gelmesi planlanıyor.

Çekimlerinin 2 hafta içinde başlaması planlanan dizinin henüz konusu hakkında bilgi verilmedi.

Dizilerin yayın hayatına ne zaman başlayacağını, akıbetlerinin ne olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR