Göztepe Erzurumspor maçı canlı izle beIN Sports 2 izle

Göztepe Erzurumspor maçı canlı izle. Göztepe Erzurumspor maçını izle. Donmadan Göztepe Erzurumspor maç izle. Göztepe Erzurumspor BeİN sports 2 hd izle. Göztepe Galatasaray donmadan maç yayınları. Şifresiz Göztepe Erzurumspor maçını izle.

Göztepe Erzurumspor maçı canlı izle beIN Sports 2 izle
Yayın Tarihi: 20.04.2019 18:39:00

Spor Toto Süper Ligin 29. haftasında İzmir ekibi Göztepe ile BB Erzurumspor kozlarını paylaşıyor! Göztepe BB Erzurumspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Göztepe BB Erzurumspor maçı hangi tarihte? Göztepe BB Erzurumspor maçını kim yönetecek? Göztepe BB Erzurumspor maçı hangi kanalda yayınlanacak, hangi kanallarda şifresiz? Göztepe BB Erzurumspor maçı şifresiz yayınlayan kanallar. Göztepe BB Erzurumspor maçına dair tüm detayları sizler için hazırladık...

Göztepe Erzurumspor canlı izle Bein Sports 2


Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında düşme hattını yakından ilgilendiren mücadelede Göztepe, evinde BB Erzurumspor'u ağırlıyor! Düşme hattında yer alan iki takımda ligde kalmak için kalan 6 haftada tüm kozlarını sahaya sürmek zorunda! Göztepe 27 puanla 16. sırada bulunurken BB Erzurumspor 25 puanla 17. sırada yer alıyor. Mücadeleden 3 puanla ayrılacak takım Göztepe olursa, Bursaspor'un üstüne çıkarak 15. sıraya yükselecek ve düşme hattından kurtulmuş olacak. Öte yandan BB Erzurumspor'un düşme hattından çıkabilmesi için kalan maçlarda bir seri yakalaması gerekiyor.

GÖZTEPE BB ERZURUMSPOR MAÇI HANGİ KANALDA? ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

Göztepe BB Erzurumspor maçı 20 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da beIN Sports 2 ekranlarından naklen ve HD olarak izlenebilecek. Mücadeleye İzmir ekibi Göztepe ev sahipliği yapıyor. İlk 11'lere dair şuan için netleşmiş bir bilgi yok. Ancak iki takımda Süper Lig'de tutunabilmek için mutlaka 3 puan almak zorunda! Düşme potasını yakından ilgilendiren maç küme düşecek takımları da bir nevi belirleyecek! Bursaspor, Göztepe ve BB Erzurumspor lige tutunmak için kalan haftalarda büyük bir yarışın içine girmiş durumda! Bu 3 takımdan 2'si sezon sonunda PTT 1.ligin yolunu tutabilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR