Göztepe Fenerbahçe maçı izle Bein Sports 1 Jestyayın Taraftarium Goztepe FB canlı maç izle

Göztepe Fenerbahçe maçı izle. Süper Lig'de haftanın maçında Göztepe Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Göztepe Fenerbahçe maç izle. Göztepe Fenerbahçe Bein Sports 1 maç izle. Göztepe Fenerbahçe donmadan maç yayını. Şifresiz Göztepe Fenerbahçe maçı izle! Göztepe Fenerbahçe canlı maç izle.

Göztepe Fenerbahçe maçı izle Bein Sports 1 Jestyayın Taraftarium Goztepe FB canlı maç izle
Yayın Tarihi: 18.10.2020 18:04:00

Göztepe Fenerbahçe maçı izle. Süper Lig'de haftanın maçında Göztepe Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Göztepe Fenerbahçe maç izle. Göztepe Fenerbahçe Bein Sports 1 maç izle. Göztepe Fenerbahçe donmadan maç yayını. Şifresiz Göztepe Fenerbahçe maçı izle! Göztepe Fenerbahçe canlı maç izle.

Göztepe Fenerbahçe canlı izle beiN Sports maç izle

Süper Lig'de günün maçında Göztepe Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Göztepe Fenerbahçe maç izle! Göztepe Fenerbahçe jestyayın izle. Göztepe Fenerbahçe netspor izle. Göztepe Fenerbahçe donmadan maç yayını. 18 Ekim Pazar günü Göztepe Fenerbahçe maç izle! Göztepe Fenerbahçe jestyayın maç yayınları.

Şifresiz Göztepe Fenerbahçe maç izle Bein Sports Jest Yayın Netspor Goztepe FB Canlı maç izle

Göztepe'nin 11'i: İrfan Can, Murat, Atınç, Marko, Berkan, Poko, Soner, Guilherme, Halil, Tripic, Brown

Fenerbahçe'nin 11'i: Altay, Nazım, Tisserand, Serdar, Caner, Gustavo, Ozan, Sosa, Valencia, Pelkas, Samatta

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Milli Aranın ardından futbol heyecanı Göztepe - Fenerbahçe maçıyla devam ediyor. Yaptığı transferlerle ve oynadığı oyunla adından söz ettiren Fenerbahçe, İzmir ekibi Göztepe'ye konuk oluyor. Göztepe - Fenerbahçe maçının başlamasına sayılı dakikalar kala futbol severler için heyecan dorukta! Göztepe - Fenerbahçe maçının CANLI YAYIN bilgileri ve diğer maç detayları sıklıkla araştırılıyor. Göztepe - Fenerbahçe CANLI maç bilgileri haberimizde sizlerle...

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında İzmir ekibi Göztepe sahasında Fenerbahçe'yi ağırlıyor. 4 hafta sonunda topladığı 6 puanla 9. sırada yer alan ve üst sıraları hedefleyen Göztepe, sahasında ilk 4 haftada 8 puan toplayan ve yepyeni kadrosuyla göz dolduran Fenerbahçe'ye karşı! Sezon öncesi transfer döneminde birçok transfere imza atan Sarı Lacivertliler, bu sezon Erol Bulut yönetiminde 4. yıldızı takmanın planlarını yaparken 5. haftada durak İzmir'de Göztepe ekibi oldu! Göztepe - Fenerbahçe maçı dakikalar içinde başlayacak ve futbolseverlerde heyecan dorukta! Göztepe - Fenerbahçe CANLI MAÇ!


Göztepe - Fenerbahçe maçı Canlı

Göztepe - Fenerbahçe, Süper Lig 5. hafta mücadelesi, 18 Ekim Pazar günü (Bu akşam) saat 19:00'da başlayacak. Zorlu mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını ise Volkan Ahmet Narinç, Serkan Çimen ve Sarper Barış Saka yapacaklar. Göztepe Fenerbahçe maçında iki ekibinde 3 puan için yüklenmesi ve mücadelenin seyir zevkinin yüksek olması bekleniyor. Göztepe - Fenerbahçe maçı Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleye TFF'nin aldığı son karar uyarınca localarda sadece Göztepe taraftarları için %50 kontenjan ayrılmış olacak.

Göztepe - Fenerbahçe maçı beIN Sports HD 1 kanalından naklen ve şifreli olarak yayınlanacak. Göztepe Fenerbahçe maçını izlemek isteyen futbol severler için mücadelenin başka bir tv kanalı yayını bulunmuyor.

Fener'de Lemos Yok

Fenerbahçe'de geçen hafta oynanan Karagümrük maçının son dakikalarında kırmızı kart gören stoper oyuncusu M. Lemos, Göztepe deplasmanında kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Kadro dışı kalan Serdar Aziz de kadroda yer almazken mücadelede Tisserand ile Sadık Çiftpınar'ın birlikte forma giymesi bekleniyor.

Göztepe'de 4 Eksik

Ev sahibi Göztepe ise adeta sakatlarla boğuşuyor. Zorlu Fenerbahçe maçı öncesi Göztepe'de sakatlıkları bulunan Alparslan Öztürk, Batuhan Kırdaroğlu, S. Napoleoni ve Yalçın Kayan kadroda yer almıyor. Bu 4 isim de Fenerbahçe'ye karşı forma şansı bulamayacaklar.

Ademi, Cisse ve Mbwana Samatta'dan Kim Oynayacak?

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut'un forvet hattında geniş bir yelpazede seçim yapması gerekiyor. Boyu ve fiziğiyle dikkat çeken Kemal Ademi, öte yandan Süper Lig'i tanıyan Papiss Cisse ve yıldız golcü Mbwana Samatta'dan iki ismin yedek oturması, bir ismin ise sahada yer alması bekleniyor. Erol Bulut'un zorlu mücadelede Samatta'ya ilk 11'de şans vermesi beklenirken Ademi ve Cisse'nin de maçın gidişatına göre oyuna ilerleyen dakikalarda dahil olması bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR