Griezmann Barcelona'da Bonservis Bedeli Dudak Uçuklattı

Atletico Madrid'in yıldız golcüsü Antoine Griezmann Barcelona'ya transfer oldu! Barcelona Griezmann'ı kadrosuna kattı. Serbest kalma bedelini ödeyen Barça, transferi bitirdi. Griezmann'ın bonservis bedeli dudak uçuklattı!

Griezmann Barcelona'da Bonservis Bedeli Dudak Uçuklattı
Yayın Tarihi: 12.07.2019 16:13:00

Barcelona, uzun yıllardır Atletico Madrid'de forma giyen Fransız golcü Antoine Griezmann'ı kadrosuna kattı! Transfer resmen açıklandı. Barça, uzun süredir takibe aldığı Fransız golcü Griezmann'ın transferini Twitter hesabından duyurdu. Griezmann'ın Atletico Madrid ile sözleşmesinde yer alan serbest kalma bedelini ödeyen Barça, önemli bir transfere imza attı.

Atletico Madrid'de uzun süredir forma giyen başarılı forvet oyuncusu Antoine Griezmann, Barcelona ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Barça, Griezmann için tam 120 milyon euro'luk ödeme yaptı. Atletico Madrid ile Griezmann arasındaki sözleşmede yer alan serbest kalma bedeli olan 120 milyon euro, La Liga ofisine ödendi ve transfer netlik kazandı. 


ATLETİCO MADRİD'E PARA YAĞDI! GRİEZMANN BARÇA'DA

Fransız yıldız Antoine Griezmann, hayalim dediği Barça'ya transfer oldu. Barça transferi 120 milyon euro'ya tamamlarken Atletico Madrid'in hem Barça hem de Griezmann'a kızgın olduğu öne sürüldü. Atletico'nun yıldız golcüsü Griezmann'a yeni bir sözleşme ve 180 milyon euro serbest kalma bedeli şartı önerdiği ancak Griezmann'ın Barça'ya transfer olabilmek için bunu reddettiği iddia edilmişti.

Griezmann Barcelona ile 5 yıllık sözleşme imzalamak için Barselona şehrine doğru harekete geçti. Yıldız golcü, yıllık 16 milyon euro garanti ücret kazanacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR