Gülperi final yapıyor neden bitiyor İşte Gülperi Final fragmanı

Gülperi final yapıyor. Show TV ekranlarında yayınlanan Gülperi Erken final. Gülperi dizisi 30. bölümde final yaparak ekranlara veda ediyor. Peki Gülperi neden bitiyor, Gülperi final kararıyla adeta şok etti.

Gülperi final yapıyor neden bitiyor İşte Gülperi Final fragmanı
Yayın Tarihi: 30.04.2019 01:36:00

Gülperi final fragmanı yayınlandı. Show TV ekranlarında yayınlanan Gülperi dizisi final fragmanı şok etti. Bu hafta final haberi gelsede Gülperi final fragmanı adeta şok etkisi yarattı. Peki Gülperi neden bitti, Gülperi neden final yaptı. İşte Gülperi akıbeti.

Show TV Gülperi kararı

Hafta içinde final kararı alınan Gülperi çok erken final yapıyor. Gülperi 3 Mayıs tarihinde yayınlanacak bölümüyle ekran macerasını tamamlayacak. Gülperi dizisi yeni bölüm şok edecek gibi görülüyor. Peki Gülperi neden bitti, neden final yapıyor sizler için araştırdık.


Hercai reytingleri kurban etti

ATV ekranlarında yayınlanan ve haftanın en çok izlenen dizisi olan Hercai, adeta cuma akşamları final kararıyla doldurup geçirdi. İlk olarak Gülperi final kararı sonrası İstanbullu Gelin dizisi final kararı almıştı. Gülperi bu kadar hızlı finale sürükleyen izleyicisi Hercai dizisine kaptırması oldu.

Nurgül Yeşilçay ve Timucin Esen gibi yıldız isimlerin yer aldığı Gülperi dizisi ekran macerasını resmen tamamladı.

Gülperi 30. bölüm final fragmanı





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR