Gülperi Final yapıyor yayından kaldırılıyor

Show TV reyting rekortmeni dizisi Gülperi final yapıyor. Ekranlarda büyük umutlarla devam eden Gülperi dizisi yüksek izlenme alsada senaryo gereği uzatılmayacak. Gülperi dizisi neden bitiyor, neden final yapıyor sizler için araştırdık.

Gülperi Final yapıyor yayından kaldırılıyor
Yayın Tarihi: 19.04.2019 16:28:00

Gülperi final yapıyor. Başrollerinde Timucim Esen ve Nurgül Yeşilçay gibi yıldız isimlerin yer aldığı Gülperi dizisi final kararı aldı. Yayınlandığı günlerde reyting rekorları kıran Gülperi dizisi ekran macerası tamamlandı. Gülperi neden final yapıyor, gerçekten bitecek mi sizler için araştırdık.

Gülperi neden bitiyor?

Yüksek izlenme oranları olsada Gülperi final kararı kesinleşti. Her hafta cuma akşamı ekranlara gelen Gülperi dizisi 1 sezonluk bir iş olarak düşünüldü ve düşünüldüğü gibi final yapacak. Gülperi dizisi final yapma kararı arkasında reyting değil senaryo gereği olduğunu sizlere bildirelim.

Gülperi neden final yapıyor?


Cuma akşamları yüksek izlenme alsada kanalla anlaşma gereği 1 sezon olan iş kıvamında bitirilecek. Özellikle Hercai dizisi başlamasından sonra iyice final kararı kesinleşen Gülperi dizisi kötü reyting almasa da devam edecek kadar da reyting alamadı. Bu sebeple sevilen dizi final yapacak.

Gülperi ne zaman final yapacak?

Gülperi dizisi final yapma günü belli oldu. Gülperi 30. bölümüyle final yaparak ekran macerasını tamamlanacak. Gülperi planlandığı gibi bitecek ve başka platformlarda devam etme kararı bulunmuyor. Gülperi dizisi sonrası kanalın cuma akşamı için yeni bir projeyle ekranlara dönmesi bekleniyor.

Gülperi 30. bölümde final yapacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR