Gülperi neden final yaptı başka kanala mı geçecek neden bitti

Gülperi neden final yaptı? Gülperi tamamen mi bitiyor. Show TV ekranlarında yayınlanan Gülperi dizisi kanal mı değiştirecek. Gülperi dizisi akıbeti merak ediliyor. İşte gülperi gerçekleri.

Gülperi neden final yaptı başka kanala mı geçecek neden bitti
Yayın Tarihi: 3.05.2019 20:24:00

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Gülperi, yeni sezonuyla ekranlarda olmayacak mı? Gülperi dizisi neden final yaptı, mutlu bitti, başka kanalı mı geçecek? Star tv ekranlarında yayınlanan bölümleriyle beğenilen Gülperi dizisi mutlu sonla final yaptı. Gülperi dizisinin tutkunları Gülperi dizisi bitiyor mu yoksa başka bir kanala mı geçecek? Sorusunu soruyor, biz de sizler için araştırdık...

2018 dizi sezonunun başından itibaren ses getiren bir dizi olarak karşımıza çıkan Gülperi, yaptığı final bölümüyle çok konuşuldu. Tims B yapımcılığında hazırlanan ve oyuncu kadrosunda birçok deneyimli ismi barındıran Gülperi dizisi, yaptığı mutlu sonlu finalle televizyon ekranlarına veda etti. Peki Gülperi dizisi tamamen mi bitti yoksa başka bir kanala mı geçecek? Gülperi dizisinin tutkunları bu sorunun cevabını arıyor.

GÜLPERİ DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPTI, BAŞKA KANALA MI GEÇECEK?


ATV ekranlarının yeni dizisi Hercai'nin başlamasının ardından reytingleri düşüşe geçen Gülperi dizisi yeni sezonu beklemeden final yapma kararı aldı! En çok izleyici kaybeden dizi ünvanını elinde bulunduran Gülperi dizisi yeni sezon öncesi televizyon ekranlarına veda etti ve bir daha yayınlanmamak üzere yayın hayatını noktaladı. Gülperi dizisi başka kanala geçmeyecek ve sona erdi diyebiliriz. 

GÜLPERİ DİZİSİNİN FİNALİNDE NELER OLDU?

Gülperi dizisinde sonunda Kadir ve Gülperi mutluluğa ulaştı ve çocukların da katkıları ile yeniden evlenerek yıllar sonra bekledikleri huzura ve mutluluğa ulaştılar. Eyüp ise sonunda hapse girdi. Ve böylece Gülperi dizisi mutlu sonla biterek final yapmış oldu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR