Günde 13 TL ödeme ile 10 bin TL kredi emeklilere Şekerbank'tan!

Günde 13 TL ödeme ile 10 bin TL kredi emeklilere Şekerbank'tan ! Emeklilere özel günlük 13 TL ödemeli 10 bin TL'lik ihtiyaç kredisi Şekerbank'tan. Dosya masrafsız, günde 13 TL taksitle 10 bin TL'lik kredi detayları başvuruları için...

Günde 13 TL ödeme ile 10 bin TL kredi emeklilere Şekerbank'tan!
Yayın Tarihi: 21.10.2020 13:55:00

Günde 13 TL ödeme ile 10 bin TL kredi emeklilere Şekerbank'tan ! Emeklilere özel günlük 13 TL ödemeli 10 bin TL'lik ihtiyaç kredisi Şekerbank'tan. Dosya masrafsız, günde 13 TL taksitle 10 bin TL'lik kredi detayları başvuruları için...

Korona virüsün çıkması ve pandemi salgının tüm dünyayı sarmasıyla ülkemizde vatandaşalr ekonomik açıdan çok zorlandı ve epey sarsıldı. Bu ekonomik sarsılmayı bir nebze olsun rahatlatmak ve emekli vatandaşlara rahat bir nefes aldırmak için Şekerbank, müjdeli kredi haberini verdi. Emekli vatandaşlara özel ihtiyaç kredisi vereceğini duyuran özel bankalardan olan Şekerbank, başlatmış olduğu yeni kampanyası ile emekli vatandaşlara dosya masrafsız ihtiyaç kredi veriyor. Şekerbank verdiği ihtiyaç kredisini günde 13 TL taksitle 10 bin lira nakit para desteği verecek. Şekerbank emeklilere özel vereceği bu ihtiyaç kredisi ile dosya masrafsız ihtiyaç kredisi desteği adı altında günlük 13 TL geri ödeme ile toplamda 10 bin TL nakit para desteği verecek.



Korona virüsün çığ gibi yayılması ve pandemi salgınından dolayı emekli vatandaşların nakit para ihtiyaçları her zaman olandan daha çok artmaya başladı. Şekerbank tarafından başlatılan kredi desteği kampanyası ile günlük 13 TL taksit ödemesiyle emekli vatandaşa 10 bin lira nakit para desteği verilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin başvuru yapmaları gerekmektedir.

Emekli vatandaşları her zaman düşünen kamu bankası olmayan özel bankalardan olan Şekerbank, emeklilere özel 100 bin liraya kadar kredi desteği veriyor. Emekli maaşını Şekerbank şubelerine taşıyan emekli vatandaşlara yüzde 1.38 faiz oranından başlayan faiz oranlarıyla nakit para desteği sağlayacağını açıkladı.



Açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında;


-12 aya kadar vadeli olan kredi paketinde yüzde 1.38 oranı ile,

-24 aya kadar vadeli olan kredi paketinde yüzde 1.44 oranı ile,

-36 aya kadar vadeli olan kredi paketinde ise yüzde 1.44 faiz oranı ile emekli vatandaşlara nakit para desteği vereceğini duyurdu.

Şekerbank'ın başlattığı emekli vatandaşlara özel ihtiyaç kredi kampanyası kapsamında 36 ay vadeli 10 bin lira ihtiyaç kredisi kullanan emekli vaatndaşlara aylık taksit tutarları 375 lira civarında olan, günlük taksit tutarı ise 13 lira olarak denk geliyor.

Söz konusu kampanyadan yararlanmak için, Şekerbank maaş müşterisi olan emeklisi olmak başlıca şart olup başka bankadan emekli maaşı alan kişilerin önce maaşını hali hazırda aldığı bankadan Şekerbank'a maaş taşıma başvurusu yapmaları gerekiyor.

Maaş taşıma işlemi sonrasında ise yüzde 1,38 seviyesinden başlayan oranlarla nakit para desteği başvuran ve başvurusu onaylanan emekli vatandaşlara verilecektir. Şekerbank'ın vereceği kredi paketinde dosya masrafı için herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR