Günün Her Saatine Özel Tatlar La Rica’da

Bodrum Türkbükü’nde İspanyol ve Türk Mutfağının eşsiz lezzetlerini Yaratıcı Şef Özlem Mekik’in özel sunumuyla lezzet severlerle buluşturan La Rica, şık, rahat ve keyifli atmosferinde unutulmaz bir gastronomik deneyim sunuyor.

Günün Her Saatine Özel Tatlar La Rica’da
Yayın Tarihi: 16.07.2019 16:57:00

La Rica’nın menüsünden dekorasyonuna, mezelerinden peçetelerine kadar her detayını özel olarak tasarlayan Özlem Mekik, reçeteleri kendisine ait özel tatlarıyla da misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor. Anadolu’nun kıymalı, tulum peynirli “silor”u, güveç kokoreçi, birbirinden nefis tapas çeşitleri, Datça bademli mezesi, kavrulmuş bademli fasulye, mürdüm erikli pancarlı mezeler, pazı sarma ve yaprak ciğer damak zevkinize uyacak lezzetlerden sadece birkaçı. Denizden, bahçeden hazırlanan özel ikramları ise akşam menüsünün vazgeçilmezleri.

Güne La Rica’nın eşsiz lezzetli kahvaltısı ile başlayarak özel plajında Türkbükü’nün keyfini çıkaran misafirler, La Rica’nın özel iskelesinden Bodrum denizinin keyfini çıkarıyor. Misafirler dilerse sevdikleriyle birlikte akşam yemeğinde La Rica’yı tercih ederek günün her anında Bodrum’un tadına varıyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR