Hadi İnşallah filmi nerede çekildi? Hadi İnşallah oyuncuları ve konusu

Bu akşam televizyonda yayınlanacak Hadi İnşallah filmi izleyenler tarafından araştırılıyor. Başrollerini Büşra Pekin ve Murat Boz'un paylaştığı Hadi İnşallah filmi nerede çekildi? Hadi İnşallah oyuncuları ve konusu çok merak ediliyor. Biz de tüm bu detayları sizler için derledik.

Hadi İnşallah filmi nerede çekildi? Hadi İnşallah oyuncuları ve konusu
Yayın Tarihi: 16.08.2019 15:08:00

Bu akşam televizyon yayınlanacak olan Hadi İnşallah filmi, film severler tarafından heyecanla araştırılıyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Hadi İnşallah nerede çekildi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Biz de sizler için Hadi İnşallah filminin tüm detaylarını sizler için derledik.

Bu akşam Fox ekranlarında yayınlanacak olan Hadi İnşallah filmi 2014 yılında vizyona girmişti. Başrollerini Büşra Pekin ve Murat Boz'un paylaştığı filmin yapımcılığını 25 Film üstleniyor. Tatlı mı tatlı hikayesiyle dikkat çeken film büyük bir heyecanla bekleniyor. 

Hadi İnşallah filminin konusu nedir?

Yönetmen koltuğunda Ali Taner Baltacı'nın oturduğu Hadi İnşallah filmi sosyal medya fenomeni Pucca'nın yazdığı kitap serilerinden derlenerek yazılmış bir hikayeyi anlatıyor.


Pucca'nın hikayesini anlatan filmde; hayatının 4 yılını Ankara'da geçiren Pucca sevgilisinden ayrıldıktan sonra İzmir'e ailesinin yanına döner. Zor bir ayrılık süreci geçiren Pucca, kendini eve kapatır ve depresyona girer. Öte yandan ailesi de iş bulup kendini toparlaması için ona baskı yapar.

Hiç istemeden İzmir'deki bir yerel kanala görüşmeye giden Pucca hayatını değiştiren ve Pekmez adını taktığı yakışıklı adamla orada tanışır. Onu elde etmek için uğraşmaya başlayan Pucca2nın hikayesi böylece başlar.

Hadi İnşallah filminin oyuncuları kimler? 

Hadi İnşallah filminin başrollerinde Büşra Pekin ve Murat Boz yer alırken kadroda Şinasi Yurtsever, Müjde Uzman, Aydan Taş, Hülya Gülşen Irmak, ve İdil Dizdar boy gösteriyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR