Hadi Oyna uygulaması Hadi10 pazar günü 10 iPhone Xr dağıtıyor

Hadi Oyna isimli uygulamasıyla rekorlar kıran Hadi, Pazar günü Hadi10 isimli kampanyasıyla 10 iPhone Xr dağıtıyor. Hemen Hadi uygulaması indirerek Hadi Oyna live iPhone Xr kazanma şansını yakala.

Hadi Oyna uygulaması Hadi10 pazar günü 10 iPhone Xr dağıtıyor
Yayın Tarihi: 12.03.2019 16:51:00

Hadi Oyna isimili uygulamayla rekorlar kıran Hadi, 10 iPhone XR dağıtıyor. Pazar günü yayınlanacak Hadi10 isimli kampanyalarıyla 10 iphone XR fırsatı yakalayabilirsiniz. Yayınlandığı günlerde rekorlar kıran Hadi uygulaması, hergün magazin, müzik ve günlük ödüller dağıtıyor.

Onedio uygulamayı görüp kopyasını yaptığı Oyna Kazan kadar ödül dağıtmasa da çok tutan Hadi uygulaması sonrası ödüllerde artıyor. 17 Mart pazar günü Hadi'de iPhone XR kazanma şansınız var.

Hadi iphone XR duyurusu

Hadi yaptığı duyuruda; Sona kalan 10 hadicinin tam 10 adet iPhone XR kazanacağı hadi10 bu Pazar 20.30’da! Pazar akşamı bir araya gelip voltran oluşturacak, tüm iPhone XR'ları kazanacak ekipler burada mı? Bu fırsatı yakalamasını istediğin arkadaşlarını etkiketle, hadi10 takımını oluştur, iPhone XR’lar yabancıya gitmesin!


Hadi 17 Mart Pazar 2019 ipuçları

Hadi uygulaması 17 mart 2019 ipuçları ilk olarak bu sayfada olacak. İpuçları yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşılacak. Merakla beklenen Hadi soru ve cevapları bundan önce olduğu gibi yine en hızlı bizden öğrenebileceksiniz. Hadi'de sorulan sorular sizlerle. 

Hadi iPhone Xr kampanyası ne zaman?

Hadi İphone Xr kampanyası 17 Mart pazar günü 20:30'da yayınlanacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR