Hadise Son Klibinde Oynattığı Fransız Model Aurelien Muller ile Sevgili mi?

Son klibiyle gündeme oturan 32 yaşındaki O Ses Türkiye'nin sempatik jurisi Hadise tahmin edilenin aksine cusur sahnelerle ses getirecek bir klip yayınladı.

Hadise Son Klibinde Oynattığı Fransız Model Aurelien Muller ile Sevgili mi?
Yayın Tarihi: 11.11.2017 22:14:00

Şarkıcı Hadise son klibi "Sıfır Tolerans" çekimleri öncesi ve sonrasında gündeme bomba gibi düştü. Güzel şarkıcının kamera önünde ve arkasındaki rahatlığı, seksi pozları ve görüntüleri olay oldu.

Özellikle klipte sevgilisini canlandıran Aurelien Muller ile samimi görüntüleri dikkat çeken Hadise’nin küvet içerisindeki cesur pozları da uzun süre konuşulacak cinsten.

Aşk Dedikoları Şimdilik Yalanlandı

O Ses Türkiye jürilerine devam eden Hadise, Aurelien Muller hakkındaki soruları yanıtsız bırakmadı. New York'ta baş başa tatil yaptıkları iddia edilen Hadise aşk iddialarını yalanladı.




Aurelien Muller Kimdir

Aurelien Muller 1990 yılında Fransa’da dünyaya gelmiştir.  Asıl mesleği mühendislik. Yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çekmesiyle oyunculuk ve modellik teklifleri almış ve kendini bu alanda da geliştirmiştir.



Fransa'nın Paris şehrinde yaşamaktadır. Burada bir çok markanın modelliğini yapan ’te yaşamını sürmekte ve Parsite bir çok ünlü markanın modelliğini yapan Aurelien Muller'in en büyük hayali  Vogue Hommes International'a kapak olmaktır.



2017 yılında Türkiye'de Hadise ile birlikte görüntülenmeye başlayan yakışıklı model Hadise'nin "Sıfır Tolerens" isimli şarkının klibinde sevgili rolünü oynamıştır.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR