Haftalık burç yorumları 5-11 Ekim 2020

Haftalık burç yorumları 5-11 Ekim 2020 Geçtiğimiz hafta yaşadığımız dolunay ile planlarımızı hayat geçirmek için zorlu ve mücadeleci bir hafta bizi bekliyor. Bakalım bu hafta burçları neler bekliyor ? Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...

Haftalık burç yorumları 5-11 Ekim 2020
Yayın Tarihi: 4.10.2020 22:05:00

Haftalık burç yorumları 5-11 Ekim 2020 Geçtiğimiz hafta yaşadığımız dolunay ile planlarımızı hayat geçirmek için zorlu ve mücadeleci bir hafta bizi bekliyor. Bakalım bu hafta burçları neler bekliyor ? Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...



Yükselen Koç ve Koç Burcu:
Koç burcundaki güçlü dolunay etkisinin ardından biraz yorulmuş olabilirsiniz. Arkadaşlık, iş ve özel hayatınızdaki ikili ilişkilerinizde bu hafta iyi bir dinleyici olmak sizin için daha güzel olacaktır. Özel hayatınızdaki gerginlikleri arttırmak yerine durup dinleyip sakinleşmek hem sizin için hem de partneriniz için en iyisi olacaktır. Çözüm odaklı ilerlemek özel hayatınızda da iş hayatınızda da size haftayı en iyi şekilde atlatma konusunda yardımcı olacaktır. Parasal açıdan hareketli bir dönemdesiniz. Dalgalanmalar olabilir, endişe etmeyin.



Yükselen Boğa ve Boğa Burcu:

Geçen haftaki dolunay, bu hafta da etkisini hissettirecek. İş ev özel hayatınıza yetişmek de zorlanabilirsiniz. Özel hayatınızda hafta sonu bir hareketlenme söz konusu olacak. Çocuğu olan bir Boğa burcuysanız pazar gününüzü çocuğunuzla vakit geçirmeye ayırmanız aile ilişkileriniz ve sizin iç huzurunuz için olacaktır. Eğer uzun süredir aklınızda olan miras, yatırım, emlak ve gayrimenkul gibi planlar varsa onları hayata geçirmenin tam zamanı gibi görünüyor.



Yükselen İkizler ve İkizler Burcu:
Çok gergin ve stresli bir hafta geçiren İkizler burcu, hafta ortasında geleceği ile ilgili radikal ve önemli kararlar almak zorunda kalabilir.  Vergiler, banka borcu, miras gibi ortak paylaşımlar haftanın gündemini oluşturabilir. Çarşamba günü yönetici gezegeniniz Merkür’ün Akrep’te geri gitmeye hazırlanacağı için yeni ortaklık ve halihazırda olan ortaklıklarınızla ilgili karar vermekten kaçının. Hafta sonu aileniz ile birlikte alışverişe çıkabilir ve yüklü harcamalar yapmanız söz konusu olabilir. Harcamaların stresine girmeyin çünkü bu harcamalar uzun vadede çok güzel ve verimli geri dönüşü olacak olan harcamalar olacak. Bu hafta ve geçtiğimiz hafta gereğinden fazla stresli bir hafta geçirdiğiniz için kendinize masaj, spor veya meditasyon gibi konularda zaman ayırın.



Yükselen Yengeç ve Yengeç Burcu:
Geçen hafta yaşadığınız güçlü dolunayın ardından bu hafta kariyer ve okul konusunda radikal kararlar almanız söz konusu olabilir. Özel hayatınızda yaşadığınız değişimler henüz etkisini göstermese de beklemediğiniz bir anda yüzünüze tokat gibi vuracak. Doğru gibi gelen kararların aslında sizin için ne kadar yanlış olduğunu geç olsa da anlayacaksınız. Birikiminizi çevrenizdeki insanlarla paylaşabilir ve aileci ruhunuzu gösterebilirsiniz. Bu hafta başlayacak olan gerilemeler ruh halinizi başlangıçta güzel etkiliyor gibi olsa da sonrasında size yorulmuş hissettirecek.



Yükselen Aslan ve Aslan Burcu:
Geçen hafta içinizdeki ateşi arttıran dolunayın ardından derin bir oh çekmenizin zamanı geldi. Üretken bir dönemdesiniz, bu şansı iyi değerlendirin. İş yerinizde yaşanılan ayrılıklar sizi endişelendirmesin çünkü tüm sorumlulukların altından kalkabilecek enerji ve potansiyeli sahipsiniz. Hafta ortasında Çarşamba ya da Perşembe günü aile içinde yaşana çatışma da yol gösterici olabilir ve ailenizdeki bireyleri sakinleştirmeniz gerekebilir. Sizin için oldukça hareketli ve şanslı olduğunuz bir döneme giriyoruz. Sadece inanın ve kendinizi akışa bırakın, bakın nasıl da geliyor size güzellikler.



Yükselen Başak ve Başak Burcu:
Hem iş hem özel hayatınız konusunda oldukça stresli, zor ve ter döktüğünüz bir süreçten geçiyorsunuz. Bunları Başak burcunun vermiş olduğu mükemmeliyetçilik sayesinde başarı ile aşacaksınız. Önünüze çıkan engellerin sadece bir basamak olduğunu, var olma amacının sizi düşürmek değil de yükseltmek olduğunu ilerleyen süreçte göreceksiniz. Bu hafta gelip giden kazançlar sizi strese sokabilir ama endişe etmeyin. Zorlu sürecin bir güzelliği de size çok güzel şeyler getirecek olması. Hafta sonu yakın arkadaşlarınız ile geçireceğiniz keyifli vakit uzun süredir hissetmediğiniz kadar iyi hissetmenize yardımcı olacak. Pazar günü yurt dışına gitme planı veya yurt dışından gelecek bir arkadaşınız olabilir.




Yükselen Terazi ve Terazi Burcu:
Geçen hafta gibi bu hafta da sizin için heyecanı oldukça yüksek bir hafta olacak. Hayatın çok zor olduğunu düşünebilirsiniz. Stres dolu, mücadeleli bir hayattan yorulmuş gibi hissetseniz de sabretmeniz de fayda var çünkü güzel günler çok yakın ve güzel günler size bolca neşe, sevgi ve aradığınız huzuru getirecek. Hafta sonu ailenizle piknik yapmak veya onlarla sakin bir yerde vakit geçirmek hem mental açıdan hem de aile içindeki bağ açısından size ve ailenize çok iyi gelecek.



Yükselen Akrep ve Akrep Burcu:
İçinizdeki çocuksu enerji sayesinde iş ortamınızdaki insanların çıkardığı gereksiz tartışmaları kontrol altına alabilirsiniz. Bu gerginlik sizi yorsa da korkmayın, bundan etkilenen siz olmayacaksınız aksine bu sorunlar sizi iş ortamında yukarıya çıkaracak. Özel hayatınızda biraz sakin kalmanız gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Sağlık sorunlarınıza dikkat etmeli ağrılarınızı boşvermemelisiniz. Migren ağrısı yaşayabilir ve sindirimle ilgili bir sağlık sorunundan dolayı hastaneye gidebilirsiniz. Evcil hayvan sahiplenmek isteyen Akrep burçları şu dönemde biraz ertlemeli. Eğer evcil hayvanınız varsa da o da sağlık sorunları yaşayabilir onu ihmal etmemelisiniz.



Yükselen Yay ve Yay Burcu:
Geçen hafta yaşanan dolunay ile özellikle aşk hayatınızda patlamaya hazır bir bombaya dönüşmüş olduğunuz için bu hafta tam tersi bir durum söz konusu olacak. Ama iş hayatınızda bu durum biraz daha farklı olacak. Mücadele ve gerginlikler devam ederken siz de ortamda sakin kalmaya çalışan kişi olabilirsiniz. Stresli ortamlarda mümkünse bulunmamaya çalışın ancak eğer bulunmanız gerekiyorsa da olabildiğinizce konudan uzak kafanızı takmıyor durumuna getirin. Ailenizle geçireceğiniz hafta sonu sizin tüm gerginliğizi alacak. Çocuğu olan ebeveyn bir Yay burcuysanız onlarla keyifli vakit geçirmek sizin için meditasyon gibi olacaktır.



Yükselen Oğlak ve Oğlak Burcu:
Koşuşturmanın hakim olduğu bir dolunayın ardından sakinleşme ihtiyacı duyabilirsiniz. Kararlı ve agrasif iletişiminiz ile ikili ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı kişiler sizden bu gergin tavrınız yüzünden uzaklaşabilir. Yalnızlığı seven tek başına hayattan keyif alabilen biri olsanız da fazla yalnızlık için sizin depresyona sürüklenme demek oluyor. Bu aşamaya gelmesinden kaçının. Perşembe günü yapacağınız bir alışveriş veya planlamadığınız bir hediye sizi çok mutlu edecek, çok uzun süredir istediğiniz bir objeye sahip olacaksınız ve bu size iyi gelecek.



Yükselen Kova ve Kova Burcu:
İpin üstünde yürüdüğünüz bir dolunaydan geçtiğiniz ve geçtiğimiz haftadan sağ çıkabildiğiniz için kendinizi tebrik etmelisiniz. Bu hafta da geçen hafta gibi stres, baskıcı tavırlar, tartışmalar ve gereksiz rekabet durumuna maruz kalıp yorgun hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla bazı fikir uyuşmazlıkları yaşayabilir hatta iş arkadaşlarınızla ayrılıklar yaşayabilirsiniz. Sizin enerjinizi alan hatta dibe çeken insanlarla dolu bir ortamda bulunmanız gerekebilir ancak endişe etmeyin bir şekilde içinizden onlarla kıyasıya mücadele edecek hatta onları alt edecek enerjide bir siz daha çıkacak. Hafta sonu sevdiğiniz arkadaşlarınız veya ailenizle sakin ve keyifli zaman geçirmek tüm haftanın yorgunluğunu atmanıza yardımcı olacak.



Yükselen Balık ve Balık Burcu:

Geçen hafta Koç burcunda yaşanan dolunaydan dolayı maddi açıdan zorluklar çekmiş olabilirsiniz. Bu haftada da kendinizi akıntıya karşı yüzüyor gibi hissedebilir ekstra efor harcayarak kendinizi yorulmuş hissedebilirsiniz. İş ortamınızda sorunlar olabilir. Bu hafta Salı veya Çarşamba günü için önceden planlanan bir iş yemeği, toplantı gibi bir plan iptal olabilir, endişe etmeyin bu sizin yararınıza olacaktır. Bu süreçte yatırım yapmak için araba veya ev almak sizin için doğru bir karar olmayacaktır. Gereksiz ve yüklü harcamalardan olabildiğince kaçının, güvenli ve konforlu alanınızda durun.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR