Hakan Hatipoğlu Gel Yazın Konuşalım'dan neden ayrıldı? Seray Sever yalnız mı kalacak

Tv8 ekranlarında Temmuz ayından beri ekranlara gelen Gel Yazın Konuşalım'ın sunuculuğunu Hakan Hatipoğlu ve Seray Sever üstleniyordu. Ancak Hakan Hatipoğlu dün yaptığı paylaşımla programa veda etti. Bugün son kez ekranlara çıkan Hatipoğlu programdan neden ayrıldı? çok merak ediliyor. İşte detaylar

Hakan Hatipoğlu Gel Yazın Konuşalım'dan neden ayrıldı? Seray Sever yalnız mı kalacak
Yayın Tarihi: 16.08.2019 14:42:00

Tv8'in Gel Konuşalım adlı magazin programının sezon finali yapmasıyla Temmuz ayının başından bu yana ekranlara gelen Gel Yazın Konuşalım hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyordu. Sunuculuğunu Hakan Hatipoğlu ve Seray Sever'in üstlendiği programda bugün şaşırtıcı gelişmeler yaşandı.

Çünkü programın sunucusu Hakan Hatipoğlu dün kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gel Yazın Konuşalım'a ve partneri Seray Sever'e veda etti. 

Seray Sever ile stüdyoda çekilen fotoğrafına; "Değerli takipçilerim; 16 Ağustos Cuma Gel Konusalim ve TV8’de son kez sizlerleyim. Bu süreçte bana gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederim. Sizlerin evine her sabah magazin haberleri ile konuk olmak benim için bir keyifti. Hatamız olduysa da affola. Umarım kalp kırmamışızdır. Tüm ekip arkadaşlarıma, TV8 ve Gel Konusalim ailesine ve özellikle değerli partnerim Seray Sever’e çok teşekkür ediyorum. Ondan çok şey öğrendim bu süreçte. Yeni projelerle tekrar sizlerle olmak umuduyla. Tekrar teşekkürler. İyi ki varsınız." notunu düşen Hatipoğlu 16 Ağustos cuma günü son kez Gel Yazın Konuşalım masasına oturdu.



Tabi haliyle izleyiciler de Hakan Hatipoğlu Gel Yazın Konuşalım'dan neden ayrıldı? Gel Yazın Konuşalım bitiyor mu? Seray Sever yalnız mı devam edecek? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. 


Hakan Hatipoğlu Gel Yazın Konuşalım'dan neden ayrıldı?​

Gel Konuşalım programı tatilde olduğu için yayınlanan ve en az onun kadar başarılı olan Gel Yazın Konuşalım'ın bitme zamanı geldi. Hakan Hatipoğlu da bu nedenle programa veda etti.

Gel Yazın Konuşalım bitiyor mu?

Anladığımız kadarıyla Gel Yazın Konuşalım 16 Ağustos cuma günü sezonun son yayınıyla ekranlara geldi. Yani program bitti ve Tv8'de yeniden Gel Konuşalım yayınlanacak.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR