Hakan: Muhafız'ın toplam izleyici sayısı açıklandı! Başarıdan başarıya koşuyor

Netflix'in ilk Türk dizisi The Protector (Hakan: Muhafız) 14 Aralık tarihinde ilk sezonuyla izleyicileriyle buluşmuştu. Bir aydan fazladır Hakan: Muhafız’ın (The Protector) toplam izleyici sayısı açıklandı.

Hakan: Muhafız'ın toplam izleyici sayısı açıklandı! Başarıdan başarıya koşuyor
Yayın Tarihi: 23.01.2019 10:42:00

Çağatay Ulusoy'un başrolünü oynadığı Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız (The Protector) 14 Aralık 2018 tarihinde seyirciyle buluşmuş ve projenin 10 bölümden oluşan ilk sezonu büyük ilgi görmüştü.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Burçin Terzioğlu, Okan Yalabık ve Saygın Soysal'ın paylaştığı Hakan: Muhafız'ın (The Protector) izleyici sayısı açıklandı.



ABD merkezli Netflix Inc. Şirketi, bazı dizileriyle ilgili 2018'in dördüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı.


Paylaşılan veriler arasında Netflix’in ilk orijinal Türk yapımı Hakan: Muhafız’ın (The Protector) izleyici sayısı da yer alıyor.

Netflix tarafından paylaşılan  verilere göre Hakan: Muhafız (The Protector) dizisi toplam 10 milyon izleyiciye yaklaşık 4 hafta gibi bir süreçte ulaşmıştı.

Öte yandan Hakan: Muhafız (The Protector) dizisinin başarısı üzerine Netflix, Hakan: Muhafız’ın (The Protector) üçüncü ve dördüncü sezonları için de onay vermişti. 

Hakan: Muhafız (The Protector) ikinci sezon detayları beklenirken sürpriz bir açıklama yapan Netflix, Hakan: Muhafız’ın (The Protector) yeni sezonlarının 2020'de yayında olacağını söylemişti.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR