Hakmar 13 Haziran Perşembe Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı

Hakmar aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 13 Haziran Perşembe Hakmar aktüel ürünler kataloğu indirimli birçok ürünü içeriyor. Tüketiciler Hakmar 13 haziran Aktüel ürünler kataloğunu ve aktüel ürünlerini merak ediyor. Biz de sizler için araştırdık...

Hakmar 13 Haziran Perşembe Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı
Yayın Tarihi: 11.06.2019 14:30:00

Hakmar marketler, 13 Haziran Perşembe günü Aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Hakmar aktüel indirimli ürünleri ile tüketicilerin ve Hakmar müşterilerinin ekonomik-kaliteli alışveriş yapmasının önü açılıyor. Yüzlerce üründe büyük indirimler sunan Hakmar, 13 Haziran Perşembe Aktüel ürünleriyle büyük fırsatlar sağlayacak. Hakmar Aktüel ürünler kataloğuna göz atanlar bu hafta çokça memnun kalacaklar. 

En uygun fiyatlı aktüel ürünleri tüketicilerin ayağına getiren Hakmar marketler, hafta içi dolup taşmaya devam ediyor Tüketiciler her hafta Perşembe günleri aktüel ürünleriyle indirim kampanyası yapan Hakmar'ı tercih ediyor. 

Yeni haftada tüketicilere ve müşterilerine büyük fırsatlar sunan Hakmar marketler, 13 Haziran Perşembe günü raflarında %80'e varan indirimlere yer veriyor. Hakmar ürünlerini raflarda çok uygun fiyatlarla göreceğiz. Peki hangi ürünler indirime giriyor? 13 Haziran 2019 Perşembe Hakmar Aktüel ürünleri neler?

Hakmar Aktüel ürünler kataloğu sayfanın aşağısında yayınlandı, sayfayı aşağı sürükleyiniz.

ŞOK 12 HAZİRAN ÇARŞAMBA AKTÜEL ÜRÜNLERİ İÇİN TIKLAYINIZ. 


HAKMAR 13 HAZİRAN 2019 PERŞEMBE AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU 

Hakmar, bu hafta da tüketiciler için çok geniş ürün yelpazesinde önemli fırsatlar sunmaya devam ediyor. Ev eşyasından mutfak elektronik aletlerine, temizlik malzemelerinden cilt bakım ürünlerine kadar birçok kategoride yüzlerce üründe indirim sağlayan Hakmar, 13 Haziran Perşembe aktüel ürünler kataloğunda yok yok diyebiliriz. 

Özellikle ev hanımlarına hitap eden Hakmar Aktüel Ürünler kataloğu bu hafta da göz dolduruyor. Sizler de elinizi çabuk tutup 13 Haziran perşembe günü Hakmar raflarında aradığınız ürünü büyük indirimlerle satın alabilirsiniz. Tüketici dostu Hakmar 13 Haziran aktüel ürünler kataloğuyla yine gönülleri fethetmeyi başardı.



Hakmar 13 Haziran Perşembe aktüel ürünler kataloğunda en dikkat çeken ürünler ise sırasıyla:
- CVS vantilatör (3 Pervaneli standart sessiz) 129,90 TL
- SINGER Dikiş Makinası 499,95 TL
- CVS Razor Tıraş Makinesi 89,90 TL
- Buzdolabı Poşeti Orta Boy 4 al 3 öde Koroplast 7,95 TL
- Yüzey Temizleyici Highgenic 750 ml. 5,95 TL
- Erkek Bakım Seti Arka 3'lü 17,95 TL
- Bulaşık Makinesi Tablet Finish 100'lü 69,95 TL

Bu saydığımız ürünler dışında onlarca ürün de Hakmar Aktüel ürünler kataloğunda yerini aldı, yukarıda sayfalarca yayınladığımız HAkmar 13 Haziran Perşembe Aktüel ürünler kataloğuna göz atarak fırsatlardan haberdar olabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR