Haldun Domaç sağlık durumu nasıl? Canlı Yayında bayıldı yayın kesildi

Ünlü futbol yorumcusu Haldun Domaç canlı yayında bayıldı! Haldun Domaç sağlık durumu ne? Fenerbahçe Gazişehir maçının ardından yayınlanan canlı yayın programda bayılan Haldun Domaç izleyicileri ve stüdyodakileri korkuttu, yayın bir anda kesildi. Haldun Domaç'ın sağlık durumu ne?

Haldun Domaç sağlık durumu nasıl? Canlı Yayında bayıldı yayın kesildi
Yayın Tarihi: 19.08.2019 23:23:00

Ünlü futbol yorumcusu Haldun Domaç, Fenerbahçe - Gazişehir maçının ardından A Spor ekranlarında maçın detaylarını yorumladığı programda bayıldı. Bir anda baygınlık geçiren ünlü spor yorumcusu, stüdyoda bulunan Evren Turhan ve diğer isimleri korkuttu. Yayın bir anda kesildi ve reklama gidildi. Haldun Domaç sağlık durumu ne?

19 Ağustos Pazartesi gecesi, Fenerbahçe - Gazişehir maçının ardından A Spor'da maçı yorumlayan Haldun Domaç, programda bayıldı! A Spor ekranlarında canlı yayında yaşanan bu durumun ardından yayın hemen kesildi. İzleyiciler, Haldun Domaç'ın sağlık durumunu merak ediyor.

Haldun Domaç Bayıldı Son Dakika Sağlık Durumu ne?


A Spor'da program yapan Haldun Domaç bir anda bayıldı! Baygınlık geçiren ünlü futbol yorumcusu Haldun Domaç'ın sağlık durumuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

A Spor ekranlarının sevilen yorumcusu Haldun Domaç'ın bayılmasının ardından izleyiciler, ünlü yorumcunun sağlık durumunu merak ediyor. Bir açıklama geldiği takdirde hızla paylaşacağız. Haldun Domaç'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Haldun Domaç'ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR