Halit Kıvanç öldü mü? Halit Kıvanç kaç yaşında nereli?

Halit Kıvanç kimdir? Halit Kıvanç öldü mü kaç yaşında nerelidir? 15 Temmuz akşam saatlerinde Halit Kıvanç'la ilgili "Öldü" haberleri yayılmaya başladı. Halit Kıvanç'ın son sağlık durumu ne? Sizler için araştırdık...

Halit Kıvanç öldü mü? Halit Kıvanç kaç yaşında nereli?
Yayın Tarihi: 15.07.2019 22:36:00

Türk Radyo ve Televizyonlarının duayen ismi Halit Kıvanç'ın sağlık durumuna ilişkin çıkan haberler kullanıcıları telaşlandırdı. Halit Kıvanç öldü haberleri doğru mu? Halit Kıvanç kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Halit Kıvanç sağlık durumu nasıl? Soruları araştırılmaya başlandı.

Halit Kıvanç'ın sağlık durumunun kötü olduğu ve öldüğü iddiaları sonrası sosyal medya sallandı. Halit Kıvanç'ın sağlık durumu ne? Öldü mü? Soruları aratılmaya başlandı. Halit Kıvanç, 18 Şubat 1925 doğumlu. Futbol maçlarında eşsiz yorumlarıyla futbol severlere keyifli bir maç anlatımı sunan Halit Kıvanç, aynı zamanda bir gazeteci ve köşe yazarı. Pele ile ilk röportaj yapan Türk gazeteci ünvanı da kendisine ait. 

HALİT KIVANÇ ÖLDÜ MÜ? OĞLUNDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Ünlü yorumcu ve gazeteci Halit Kıvanç'ın sağlık durumuyla ve çıkan haberlerle ilgili son dakika açıklaması oğlundan geldi. Halit Kıvanç'ın oğlundan gelen açıklamaya göre, çıkan haberlerin aksine Halit Kıvanç'ın sağlık durumu iyi. Herkesten mesaj aldığını aktaran oğlu, Halit Kıvanç'ın evde televizyon seyrettiğini aktarıyor. Böylece "Halit Kıvanç öldü." haberlerinin asılsız olduğu ortaya çıktı. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR