Halka dizisinde beklenen an geldi! Halka örgütünün lideri Cengiz Erkmen ortaya çıkıyor

TRT1'in iddialı yeni dizisi Halka'ya usta bir oyuncu dahil oldu. Halka 5. bölümde ortaya çıkacak örgüt lideri Cengiz Erkmen ortaya çıkacak. Peki Cengiz Erkmen'i kim canlandıracak? İşte o isim...

Halka dizisinde beklenen an geldi! Halka örgütünün lideri Cengiz Erkmen ortaya çıkıyor
Yayın Tarihi: 6.02.2019 14:20:00

TRT1’nin Es Film imzalı polisiye dizisi Halka, gerek konusu gerek oyuncularıyla bir hayli beğenildi. Usta yönetmen Volkan Kocatürk’ün imza attığı Halka dizisi dün akşam 4. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Cengiz Erkmen'i kim canlandıracak?

Başrollerini Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı’nın paylaştığı kadrosunda, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen ve Funda İlhan gibi usta isimlerin yer aldığı Halka dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Peki Cengiz Erkmen'i kim canlandıracak?

Halka dizisinin 5. bölümünde heyecanın dozu iyice artacak ve Halka örgütünün lideri Cengiz Erkmen ilk kez ekranlara gelecek. Peki Cengiz Erkmen'i kim canlandıracak?


Halka dizisine son olarak usta oyuncu Turhan Kaya dahil oldu.



A.Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğuna oturduğu iddialı dizi Halka'da örgütün merak edilen tepe ismi Cengiz Erkmen'i Turhan Kaya canlandıracak.

Daha önce Kurtlar Vadisi Pusu, Binbir Gece ve Çemberimde Gül Oya gibi çok sayıda popüler dizide rol alan usta oyuncu Turhan Kaya, Halka dizisinin 5. bölümünden itibaren diziye dahil olacak.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR